libertate de conștiințăMarxism cultural

Școlile generale din mai multe districte canadiene obligate să arboreze steagul curcubeu, simbol al mișcării LGBTQ

Consiliul de administrație al școlilor publice din districtul Greater Essex, provincia canadiană Ontario, a decis ca toate școlile elementare din subordine să arboreze steagul curcubeu, simbol al mișcării LGBTQ. Julia Burgess, vice-președinte al consiliului, inițiatoare a măsurii, a declarat că steagul va trebui arborat anual, pe tot parcusul lunii iunie, declarată „luna pride”, pentru a arăta copiilor LGBTQ că sunt susținuți. Măsura arborării steagului este deja în vigoare din 2016 la liceele de stat din subordinea consiliului de administrație.

Linda Qin, singurul membru al consiliului din cei 10 care s-a opus măsurii, a declarat că „școlile ar trebui să rămână neutre din punct de vedere ideologic”, iar „consiliul ar trebui să respecte și sentimentele celorlalți părinți”. Qin consideră că arborarea steagului va crea confuzie în rândul copiilor, deoarece vârsta acestora este prea fragedă.

Se pare că aceasta este ultima tendință în materie de îndoctrinare, intoxicare și manipulare a tinerilor, încă de la vârste foarte fragede, cu ideologia LGBTQ, consilii de administrație ale școlilor publice din alte districte canadiene adoptând măsuri similare. Evident, în spatele deciziilor consiliilor se află lobby-ul agresiv al diferitelor organizații din mișcarea LGBTQ. De asemenea, mai mulți părinți au adus „mărturii emoționante” ale copiilor lor, unii în vârstă de doar 7-8 ani, care s-au identificat ca homosexuali sau aparținând genului opus celui biologic, unii dintre ei fiind chiar în proces de transformare.

Activiștii pro-familie consideră că „arborarea steagului LGBTQ nu simbolizează incluziunea, ci este ceva insultător, opresiv și traumatic”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button