Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) acordă burse pentru sarcină

În perioada 27 februarie – 10 martie 2017, studenţii SNSPA pot depune la secretariatele facultăţilor cererile şi dosarele pentru aprobarea burselor pentru semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017. Condiţia de obţinere a unei burse acordată de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, indiferent de categorie, este ca studentul să fie integralist.

În stabilirea repartizării burselor se va ţine cont de media obţinută la finalul semestrului I, anul universitar 2016-2017.

În anul universitar 2016-2017, semestrul al II-lea, studenţii SNSPA pot depune cerere/dosar pentru următoarele tipuri de burse:

  • Bursă de merit
  • Bursă de studiu
  • Bursă socială
  • Bursă de ajutor social ocazional (sarcină, deces sau îmbrăcăminte) – se acordă o singură data pe semestru
  • Bursa Specială SNSPA  –  conform propunerilor structurilor academice

Mai multe informații aici

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.