Școala Familiei serbează Marea Unire la Alba Iulia cu o tabără pentru părinţi şi copii

Ai stat vreodată în fața televizorului de 1 Decembrie și te-ai întrebat de ce nu ești în acel moment la Alba Iulia? Dacă DA, atunci hai cu noi de 1 Decembrie în punctul central al evenimentelor de Ziua Națională a României!

Programul Național de Educație pentru Părinți Școala Familei păstrează tradiția de a organiza tabere pentru întreaga familie cu o întâlnire specială dedicată Unirii, chiar la Alba Iulia, într-un cadru încărcat de istorie și spiritualitate. Tabăra care va avea loc în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie se adresează tuturor celor dornici să ne cunoască, precum și celor care au participat deja la unul sau mai multe cursuri din programul Școala Familiei, părinți sau viitori părinți, cadre didactice și oricine este interesat de educația firească și relaționarea cu ceilalți din comunitate.

În cadrul acestei ediții, organizatorii taberei au pregătit vizite în cetate și împrejurimi, ateliere demonstrative Școala Familiei, dar și seminarii informale de comunitate. În cadrul taberei, părinții pot avea discuții unu-la-unu cu formatorii Școala Familiei. Copiii vor avea activități dedicate: cei până în 12 ani vor picta, desena și cânta, iar pentru adolescenți sunt pregătite ateliere specifice cuprinzând discuții interesante, pe subiecte de maxim interes pentru ei. Ceea ce face deosebite aceste tabere Școala Familiei este oportunitatea oferită participanților de a se relaxa împreună cu cei dragi, în familie, și totodată de a se forma în atelierele pregătite pentru a întări coeziunea relațiilor din familie.

Mesajul pe care Școala Familiei dorește să-l trasmită tuturor este că împreună putem fi mai buni, mai pregătiți și mai puternici. Asta au dovedit și românii care au făcut Unirea României în urmă cu aproape 100 de ani și asta credem și noi cu tărie, iar fiecare întâlnire de comunitate Școala Familiei ne confirmă aceasta.

Costuri: 490 de lei/ persoană – include cazarea, masa și costurile de program (ateliere și materiale).

Înscrieri: până pe 29 noiembrie în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail tabere@scoala-familiei.ro sau la numărul de telefon 0741308867.


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.