sfaturi pentru părinţi

ȘCOALA FAMILIEI: De dragoste are nevoie lumea, iar femeia este adevăratul izvor al dragostei. Au înțeles fiicele noastre aceasta?

Ne creștem diferit fetele față de băieți?

Care este „zestrea” cu care ajung la maturitate fiicele noastre?

Care sunt rolurile pentru care ne pregătim fetele? Mamă, soție, femeie de carieră, toate? Se exclud aceste roluri? Sau….?

Împreună cu formatorul Iulia Țoța și actorul Tomi Cristin, vom vorbi despre ce înseamnă relațiile: mamă-fiică, tată-fiică și modurile în care fiecare dintre noi dezvoltăm în fiicele noastre încrederea în feminitatea și aptitudinile lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Despre bucuria de-a avea FATĂ”

Miercuri 14.03.2018, la Sala de Conferințe, str. Doamnei, nr 20, ora 18.30

Să ne învățăm fiicele să aibă îndrăzneala de a fi în toate, şi de a rămâne în toate, fete. Ele nu au de ce să se asemene cu băieții, însuşindu-şi comportamentul acestora. Dimpotrivă, ele trebuie să aibă propria lor dorință, trebuie să rostească lumii propriul lor cuvânt.

Acesta poate fi un mesaj pentru fiicele noastre.

Tomi Cristin este actor la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, speaker și formator acreditat și, bineînțeles!, tată.

Iulia ȚOȚA este căsătorită, mamă a șapte copii între 3 și 19 ani – promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice. Formator&Trainer-of-Trainers din 2016, organizatoarea taberelor Școala Familiei și fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț – grădiniță și after-school.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button