Să nu faci avort, că nu vei naște un monstru!


Nu la mult timp după ce s-a căsătorit, o femeie credincioasă a rămas însărcinată. Când a mers la medic pentru obişnuitul control, acesta i-a spus că trebuie să facă avort, altfel va naşte un monstru. Medicul l-a chemat şi pe soţul doamnei, care aştepta afară, şi i-a spus acelaşi lucru: soţia lui trebuie să facă avort!
Din acel moment pentru biata femeie a început un adevărata calvar. Atât soţul, cât şi soacra o îndemnau să facă avort, dar ea voia să fie mama şi nu ucigaşă. A fost ameninţată că dacă nu face avort va fi dată afară din casă şi vor divorţa.
Aşa a venit la părintele Cleopa şi i-a cerut sfatul ce să facă. Părintele Cleopa i-a spus să nu facă avort nici într-un caz, căci acela nu e medic, ci criminal. Să aibă nădejde la Maica Domnului şi să se roage ei, că nu va naşte un monstru aşa cum spune medicul.
A plecat acasă şi a răbdat multe supărări, în special de la soacră, iar când a venit vremea naşterii a născut o fetiţă de 3,500 kg, frumoasă şi sănătoasă, încât a rămas uimit şi medicul şi ceilalţi.
După ce a botezat fetiţa a venit la mănăstire şi a spus:
Am venit să aduc mulţumire lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, că am ascultat de sfatul părintelui Cleopa şi am născut o fetiţă sănătoasă. Acum, de câte ori îmi zic ceva soţul sau soacra, eu nu le răspund nimic, doar le arăt fetiţa şi aşa îi fac să tacă.

Sursă: Ortodoxia Tinerilor, extras din cartea „Mânca-v-ar raiul” – volumul 1

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.