valorile familiei

S-a născut frățiorul lui Alfie Evans. Tatăl, Thomas: „Vom avea mereu doi copii minunați”

La numai patru luni după moartea primului lor fiu, Alfie Evans, britanicii Thomas Evans și Kate James au născut un alt băiețel, pe nume Thomas.

Alfie Evens a fost copilașul căruia justiția britanică nu i-a permis externarea pentru tratament în străinătate și care s-a stins de o boală rară într-un spital din Liverpool.

Cei doi părinți au participat la emisiunea matinală a postului britanic de televiziune ITV, unde au povestit prin ce au trecut de la moarte scumpului lor Alfie.

Sarcina lui Kate a fost cu atât mai dificilă cu cât în timpul ei ea și-a pierdut întâiul-născut, iar apoi a aflat că ea și partenerul ei suferă de o afecțiune care ar fi produs boala lui Alfie, primul lor băiețel. Cuplul are 25% șanse de a transmite boala oricărui copil pe care îl concep și au aflat aceasta în timpul celei de a doua sarcini. Aceasta a făcut-o pe mamă să stea ca pe ghimpi până la aflarea rezultatelor analizelor pentru nou-născutul Thomas. Dar acesta nu suferă de boala care l-a secerat pe Alfie. Acum mămica este bucuroasă să vadă în el Thomas și ceva din Alfie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tatăl a declarat:

Suntem fericiți pentru ce am avut și ce avem, pentru că vom avea mereu doi copii minunați.

Sursa: LiveAction.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button