familiefotografii pro-viață

S-a încheiat cel mai mare proiect de voluntariat din Eparhia Caransebeșului: Tabăra din inima satului

Seria de 14 tabere în 14 comunităţi rurale din Caraş-Severin la care au participat 522 de copii și au fost mobilizați 80 de voluntari a ajuns la final.

Despre „Tabăra din Inima Satului”, Pr. Mihai Ciucur, coordonator principal, a spus la Radio Reşiţa, că „a fost cel mai mare proiect de voluntariat, cel mai mare proiect social şi educaţional din Caraş-Severin de anul acesta”.

„Obosită, încercănată, slăbită, fără voce…dar liniștită” s-a declarat Anita Radics, Președintele Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte.


Tabăra din Inima Satului a fost derulată de Episcopia Caransebeşului prin Departamentul de Tineret, cu sprijinul Casei Corpului Didactic, al ATOR Banatul de Munte şi al Centrului de Tineret Moniom.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a trei luni de zile și a fost organizat în 14 sate, în contextul Anului omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Ultima tabără a avut loc în perioada 29 august-2 septembrie la Berliște. Aflați mai multe detalii pe site-ul oficial al Eparhiei.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button