avort

Rupe tăcerea! / 2 – Ana Maria: Am simțit totul foarte acut, pe lângă durere, mă mai mustra și conștiința

Știam că fac un păcat, dar nu știam că este un păcat atât de mare, pentru că nu știam că este o crimă, credeam că este o crimă mai mică. Știam că are doar o lună, sau cât o fi avut, și nici nu-mi închipuiam că este un copil, îmi închipuiam că încă nu este o ființă, și atunci am zis că nu e un păcat, mai ales că e legal.

 Imediat cum am ieșit din operație am început să plâng, până atunci nu putusem, îmi era teamă să nu mi se întâmple ceva mai grav pe masa de operație.

După 7 zile am putut ieși din casă și am mers să mă spovedesc, atunci am văzut pentru prima oară cum arată un copil și am început să plâng … .
Când a aflat mama mi-a spus: „Oricum erai prea tânără să-l păstrezi”, dar eu mă gândesc în fiecare an: acum ar fi avut 2 ani, acum ar fi avut 3 ani,  cred că urma să fie fetiță, pentru că de fiecare dată visez o fetiță.

Dacă adjectivul eroic are grade de comparație, atunci „Rupe tăcerea” este cu siguranță proiectul cel mai eroic al României ultimelor decenii.


Eroii, de această dată, nu sunt soldații de pe câmpul de luptă, ci mame care spun celorlalți să nu repete greșeala lor de a-și fi avortat fii și fiicele.


Purtați strigătul lor mai departe și veți salva de la moarte milioane de copii români care sunt trimiși, fără arme, fără vină, fără apărare, spre moarte.

Campania „Rupe Tăcerea” este derulată de Asociația Pro-Vita pentru Născuți și Nenăscuți, filiala București, în parteneriat cu organizația britanică CareConfidential și este parte a campaniei internaționale de conștientizare Silent no More Awareness.

Mai multe detalii pe www.rupetacerea.ro .


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button