România o omagiază pe Roxana Dragomir, tânăra mamă care a pus nașterea fetiței ei pe primul loc, înaintea tratamentului pentru boala necruțătoare care i-a luat viața

rd4

Pe 3 martie 2017, presa vrânceană a fost alături de familia Roxanei Dragomir, tânăra mamă care a fost condusă pe ultimul drum după ce cancerul osos i-a secerat viața.

Povestea Roxanei, o tânără de 26 de ani care și-a amânat tratamentul pentru un cancer agresiv ca să își nască fetița, a făcut înconjurul țării.

De obicei, în astfel de cazuri, medicii recomandă avortul și începerea imediată a tratamentului, dar Roxana a refuzat să sacrifice viața fetiței sale în schimbul promisiunii de a trăi ea însăși.

După ce născut-o pe micuță, Roxana și-a pierdut piciorul din cauza cancerului, iar la scurt timp a pierdut lupta cu boala.

Românii au omagiat-o și au transmis mesaje de susținere și mângâiere familiei pe rețelele de socializare și pe site-urile presei locale, care au publicat articole despre povestea ei.

Imagini video de la înmormântare se găsesc pe site-urile Observator.tv și Monitorul de Vrancea

rd1 rd5 rd6 rd8

rd9

 

 

,

One Response to România o omagiază pe Roxana Dragomir, tânăra mamă care a pus nașterea fetiței ei pe primul loc, înaintea tratamentului pentru boala necruțătoare care i-a luat viața

  1. Mary Stefan Chesu 05.03.2017 at 09:37 #

    Pacat, era prea tanara , era frumoasa, avea o familie frumoasa , avea de crescut un copil, dar Dumnezeu a vrut -o inger acolo sus la El nu pe Pamant.
    In ultimile zile am auzit multe discutii..printre care multi o condamnau ca dece nu a facut avort ca acum traia. GRESIT!!! Si eu daca eram in locul ei la fel procedam . Pentru ca in primul rand nu poti sa iei viata mai ales propriului tau copil chiar si ne nascut pentru a trai tu. Si de la aceasta boala necrutatoare cat ai lupta tot mori . Asa ca macar a lasat ceva in urma ei. A lasat un ingeras de fetita aici pe Pamant..iar ea este inger in Ceruri…pentru ca asa ia fost scris…pentru ca asta ia fost destinul de cand s-a nascut. Acum cu siguranta de acolo de Sus va veghea asupra fetitei ei si a sotului ei .
    Dumnezeu sa o odihneasca

Lasă un răspuns