familie

Revista presei pro-viață și pro-familie: 9 februarie

Știri interne

„Fenomenul selfie“ formează o generație de narcisiști. Ce spun psihologii despre pericolul care se ascunde în spatele Facebook și a dependenței de Like-uri (Adevărul, Mariana Iancu, 9 februarie 2015)

S-a sinucis după ce a fost hărțuită online. O aplicație blochează comentariile ofensatoare (ȘtirileTVR, 9 februarie 2015)

Grammy 2015. Cine este Sam Smith, marele câștigător care a dedicat premiile bărbatului ce i-a „zdrobit inima“ (Adevărul, Raluca Moisă, 9 februarie 2015)

Fetița care s-a născut cu picioarele întoarse la spate se pregătește de a șaisprezecea operație. Părinții: „A fost la un pas de moarte, dar e o luptătoare“ (Adevărul, Andreea Mitrache, 9 februarie 2015)

Povestea tinerei care a supraviețuit miraculos unei hemoragii cumplite pentru care a fost operată de cinci ori în 48 de ore: „Nu avea nicio șansă“ (Adevărul, Cosmin Zamfirache, 9 februarie 2015)

Lupta cu discriminarea. O lună de filme și workshopuri pentru homosexuali și heterosexuali (Știrile TVR, 9 februarie 2015)

Tara cu cei mai buni tati din lume: 90% din ei isi iau concediu pentru cresterea copilului (Wall Street, Marinela Oprea, 9 februarie 2015)

Creatorul celebrei pilule anticoncepționale a murit (Ziarul Financiar – 8 februarie 2015)

Caz medical inedit. O fetiță s-a născut „gravidă“ cu gemeni (Adevărul, Natalia Gociu, 8 februarie 2015)

Lumbersexualii și declinul masculinității (Adevărul, Adrian Costea, 7 februarie 2015)

Haideți să demolăm bisericile și să construim școli și spitale! (Adevărul, George Damian, 7 februarie 2015)

„Noapte bună, mamă!“. Sau cum se hotărăște o fată să moară (Ziarul Adevărul, Simona Chițan, 6 februarie 2015)

Sute de romance au ajuns sclave sexuale in serele siciliene. Tanara violata de patron si apoi obligata sa renunte la copil (Știrile ProTV, 5 februarie 2015)

Strigătul disperat de ajutor al unei tinere, pe Facebook: „Am fost bătută de multe ori de fostul concubin, iar Poliția nu face nimic. O să mă omoare!“ (Adevărul, Mariana Iancu, 5 februarie 2015)

Hărțuire sexuală în universități: de ce, domnule profesor? (Adevărul, Oana Băluță, 5 februarie 2015)

ONG-urile cer universităților să rupă tăcerea în legătură cu hărțuirea sexuală (România Liberă, Andra Dolana, 5 februarie 2015)

Din 13 februarie 2015, fenomenul mondial Cincizeci de umbre ale lui Grey prinde viață! (Adevărul, ADH Ileana Dragomirescu, 5 februarie 2015)

O lume fara copii (SmarWomen, Laurențiu, 2 februarie 2015)

Cifrele creștinismului (Q Magazine, Claudiu Sorin, 10 ianuarie 2015)

Știri Externe

Euthanasia: from war crime to act of compassion (LifeSiteNews, Michael O’Brien, 9 februarie 2015)

Father refuses to abandon son with Down syndrome, wife divorces him (Live Action, Nancy Flanders, 7 februarie 2015)

Hispanics Targeted for Death by Abortion According to 2013 New Mexico Vital Statistics (Operation Rescue, Tara Shaver, 6 februarie 2015)

Colorado Democrats block bill aiming to keep boys out of girls’ changing rooms (LifeSiteNews, Kirsten Andersen, 6 februarie 2015)

Why ‘Fifty Shades of Grey’ sends the wrong message (Live Action, Beky Yeh, 4 februarie 2015)

Say no to abuse. Boycott 50 Shades of Grey, the movie: sign the petition (LifeSiteNews, decembrie 2014)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button