A refuzat de cinci ori avortul iar acum fetiţa ei este o prezenţă încântătoare pe Internet

graceanna

de Nancy Flanders,  LifeNews

După trei sarcini pierdute la rând, Angie Rodgers nu se aştepta ca fetiţa cu care era însărcinată să supravieţuiască până la naştere. Dar nu şi-a pierdut speranţa. Astfel că, atunci când medicii i-au spus în mod repetat să avorteze, ea s-a opus.

În luna a treia, medicii descoperiseră copilaşului o formă rară de nanism. Conform National Organization for Rare Disorders, sindromul Conradi-Hünermann este o boală genetică rară, caracterizată prin malformaţii la nivelul scheletului, anomalii ale pielii, cataractă şi statură mică. Simptomele şi severitatea lor variază foarte mult de la caz la caz, această boală fiind specifică aproape în exclusivate fetiţelor.

Potrivit ABC News, medicul a informat-o pe mamă că fetiţa ar putea fi surdă iar scolioza i-ar putea afecta funcţionarea plămânilor. De asemenea, doctorii i-au mai spus că probabil fetiţa nu va putea merge niciodată.

Când Grace Anna s-a născut prin intermediul operaţiei de cezariană, i s-a acordat de urgenţă îngrijiri medicale datorită unei situaţii periculoase ce a survenit ca urmare a inhalării de către bebeluş propriului său meconiu (primul scaun).

Angie Rodgers declară: “Nu am văzut-o în primele 12 ore după naştere, iar când în sfârşit am văzut-o, era acoperită de cruste pe trei sferturi din suprafaţa corpului”. Singurele părţi vizibile erau faţa şi partea dorsală. De-abia după 3 luni au fost îndepărtate.

Astăzi, după trei ani, Grace este o prezenţă adorabilă pe Internet, cântând pe Youtube pentru întreaga lume şi obţinând astfel peste 200.000 de like-uri pe pagina ei de Facebook. Totul a început atunci când mama ei a distribuit o înregistrare cu ea cântând The Star Spangled Banner. Grace a fost invitată să cânte în cadrul unor evenimente, printre care şi în beneficiul veteranilor de război.

Vocea şi chipul ei dulce au adus bucurie în sufletele a mii de oameni. Şi, deşi încă nu a început să meargă, mama fetiţei ştie că fiica ei a depăşit orice obstacol ce i-a apărut până acum în cale.

Grace, o fetiţă pentru care medicii au decis că nu merită să trăiască, cântă pentru inimile americanilor şi a întregii lumi.

Nota LifeNews: Nancy este o mamă casnică care scrie despre calitatea de părinte, despre copiii cu necesităţi speciale şi despre dreptul la viaţă. Ea este fericita mămica a două fetiţe, una din ele suferind de fibroză chistică, astfel că valorifică orice moment liber pe care îl are, colectând fonduri destinate găsirii unei metode de vindecare a acestei boli. Puteţi accesa blogul ei personal la www.ChronicAdmissions.com.

Traducere: Elena Jurcă

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, ne puteţi scrie pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemena, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 

 

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.