familie

25 aprilie, LIVE pe Facebook: Conferința Internațională „Referendumul pentru căsătorie și familie. Analiză și implicații”, la Parlamentul României

18121168_802667506566896_4503221392337908972_o

Marți, 25 aprilie 2017, la Palatul Parlamentului, în sala „Avram Iancu”, între orele 11.00-13.00, să luați parte la lucrările conferinței „Referendumul pentru căsătorie și familie. Analiză și implicații”.

Conferința va avea ca invitați specialiști de reputație internațională ȋn drept constituțional, juriști, lideri politici, reprezentanți ai Bisericilor și cultelor creștine, precum și reprezentanți de organizații neguvernamentale și mass media.

Conferința va fi urmată de un bufet (13:00-14:00) și de o masă rotundă cu întrebări și răspunsuri (14:00-16:00).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Coaliția pentru Familie (CpF) este o inițiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă tuturor celor care împărtășesc valorile familiei, ce are ca scop protejarea și sprijinirea familiei întemeiate pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. CpF se axează pe dreptul constituțional și pe obligația morală de a apăra familia de acele tendințe ale societății moderne care îi diminuează importanța și îi accelerează degradarea.

ADF International (ADFI) este o organizație juridică ce apără dreptul oamenilor de a-și exprima și de a-și manifesta liber credința religioasă. ADFI are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite, acreditare la Parlamentul European și colaborează cu Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene și cu Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa. ADFI a consiliat și a intervenit în mai mult de 50 de cazuri pe lângă Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Coalitiei pentru Familie si www.prodocensmedia.ro.

UPDATE: Urmărește aici lucrările ale conferinței:

Clic aici pentru a vedea clipurile VIDEO cu toate discursurile de la conferință.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button