familie

Referendumul nu folosește „oamenilor Moscovei”. Dimpotrivă, e o acțiune de DEMNITATE ȘI UNITATE ROMÂNEASCĂ

Ștefan Secăreanu (foto sus, cu familia), patriot român din Basarabia, scrie pe Facebook despre acuzația că promotorii referendumului sunt pro-ruși:


Unii încearcă să incrimineze, mai cu seamă aici în Basarabia, că Referendumul românesc pentru căsătorie din 6-7 octombrie ar fi „opera” lui Dughin și a șlehtei KGB-iste din spatele acestuia, iar susținătorii din Basarabia ai acestei Inițiative Cetățenești, prima din istoria României post-decembriste, sunt stigmatizați drept „dughiniști” și „oameni ai Moscovei”.

Trebuie să precizăm că manipularea de acest soi este pusă la cale de rețelele rusești și nu numai cu scopul „prăfuirii” sau compromiterii Referendumului Românesc.

Vom constata și cu această ocazie că rețeaua neokaghebismului dughinist, extinsă pe ambele maluri ale Prutului (cea care susține regimul separatist criminal de la Tiraspol, moldovenismul stalinist, care pledează pentru menținerea prezenței militare a Rusiei pe teritoriul actualei Republici Moldova și pentru federalizarea acesteia) este una de esență antiromânească!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Referendumul din 6-7 octombrie este întâi și-ntâi o acțiune de DEMNITATE ȘI UNITATE ROMÂNEASCĂ, iar succesul acestei INIȚIATIVE A ROMÂNILOR se va constitui într-o replică dură pentru toți cei care plefturesc România și promovează metodic moldovenismul stalinist.

În continuare, printr-un comentariu adăugat la postare, Ștefan Secăreanu mai spune:

…oare nu ai inteles ca este o initiativa a românilor de peste 3 ani de zile? Ce are PSD-ul cu asta decât că dorește cu tot dinadinsul să profite de ea, să o confiste! Eu, de aici din Basarabia, înțeleg acest lucru pentru că aștept un asemenea referendum initiat de Bucuresti de când noi aici la Chișinău (1994) am reușit insistând îndelung să introducem în Constituția RM sintagma „bărbat și femeie”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button