familie

Realizatorul Radu Buzăianu pe Facebok: „Poate e o zi bună să ne aducem aminte cum «toleranții» au tranșat-o pe Liana Stanciu”

Realizatorul TV Radu Buzăianu de la B1 TV a scris pe Facebook sâmbătă, 6 octombrie 2018:


Poate e o zi buna sa ne aducem aminte cum tolerantii si cei ce indeamna la dragoste s-au pus cu picioarele pe Liana Stanciu care a spus ca, din punctul ei de vedere, copilul ar trebui sa creasca intr-o familie cu mama si cu tata. Toata aceasta propaganda isterica LGBT, toti acesti gingasi de azi care iti vin sensibili defiland cu iubirea, care nu voteaza, au transat-o pe Liana, in numele diversitatii evident. Toata ipocrizia asta jenanta imi produce dispret.

Nicio problema n-am cu homosexualii. Am lucrat cu ei. Va pot da o lista. Nu stiu ce ar avea sa-mi reproseze vreunu. De pe la 18 ani, de cand lucrez in media, traiesc intr-o zona in care optiunea asta sexuala e foarte frecventa. Nu mi s-a parut relevanta sexualitatea nimanui. Nu cred ca oamenii trebuie sa se defineasca prin sexualitate. Nu cred ca trebuie sa fie ceva marcant.

Ba da cu propaganda asta stupid-agresiva. Cu starea asta de superioritate rasiala in care se pune placuta “iubirea nu se voteaza”. Cu toata atmosfera asta tâmpā, de oameni gata sa calce in picioare si sa iti explice ca ei sunt cu dragostea si toleranta. Cu toate astea avem o problema.

Si probabil ati remarcat ca nu sunt genul caruia sa-i placa sa se uite tacut la o problema.


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button