Reacţii negative la îndemnul deputatul Iulian Bulai de a lua copiii la protestele faţă de legile Justiţiei

Pe 7 decembrie, Iulian Bulai, deputatul USR de Neamţ, a făcut apel pe Facebook la români să iasă în stradă pentru a protesta împotriva legilor justiţiei. El i-a îndemnat să vină la protest şi cu copiii:

Oameni buni,

Avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri am demonstrat că ne putem coordona şi putem să facem o schimbare: am amânat votul!

Ieşiţi în stradă. Ieşiţi în stradă şi cu copiii. De mici trebuie să înveţe să protesteze şi să reacţioneze la abuzuri. De mici trebuie să înveţe că au şi ei un cuvânt de spus. De azi încolo e momentul vostru.

Îndemnul lui de a ieşi cu copiii la protestele legate de legile Justiţiei, în care au existat şi incidente violente, a fost întâmpinat cu reacţii negative.

E cel putin deplasat sa iesi la niste proteste de strada cu copiii. Nu e absolut nici o garantie ca lucrurile n-or s-o ia razna si nu vad ce anume ar avea de castigat copiii din chestia asta (inafara de probabilitatea mare de a asista la niste evenimente insotite de violenta fizica si verbala). Inutil si nociv sa-ti aduci copiii la vreun protest in strada.

Da, iesiti in strada pentru ceea ce credeti ca merita luptat, dar, istoric vorbind, locul copiilor, al femeilor si al batranilor nu e in fata ci cat mai departe de pericole.

Se poate face si opozitie si se poate protesta cu hotarare si fara a-ti pierde demnitatea si simtul ratiunii, chiar daca puterea pare s-o fi luat razna.

Parerea mea.

Conform legi copii nu au ce cauta la protest !

Mai stii cand ai postat despre un copil imbracat in militar langa Liviu Dragnea si ai inceput sa critici? „Copiii sunt un simbol al purităţii” – asa ziceai…deci sa invete sa-si apere tara nu e bine, e bine sa invete sa protesteze, nu? Ce om penibil esti…

Cum sa folosesti copiii drept masa de manevra si pentru a crea o stare emotionala? Iar in acelasi timp sa lucrezi la o lege a adoptiilor internationale si sa fii un sustinator feroce al Barnevernetului norvegian?


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.