familie

Reacția fotbalistului Andrei Dică față de cei care l-au înjurat pe Mihai Neșu că a fost la referendum

Mihai Neşu a votat la referendum. Ca şi puţini alţii. Nu ne place rezultatul, nu ne plac scorurile, foarte bine, data viitoare să mergem toţi la vot şi să iasă cum ne dorim. Eu nu am fost la urnă, pentru că am avut probleme, cred eu, mai importante. Voi aţi fost? Din cifrele exprimate, am impresia că nu. Atunci cum vă permiteţi să loviţi un om care măcar a avut curajul să-şi exprime o opţiune? Nu vă doare mâna cu care apăsaţi pe tastatură, când terfeliţi un bărbat, în timp ce ţăţismul vă guvernează coşmeliile?

Am citit în ziare o ştire care mi-a mutat minţile. Vă jur că am luat calmante. O armată de tălâmbi s-a repezit la Mihăiţă Neşu pentru că a avut curajul să declare că a votat şi mai ales pentru ce a votat. Sigur, nu suntem cavaleri de Curlanda, dar haideţi, fraţilor, să fim un pic mai normali. Ce înseamnă o democraţie, altceva decât respectul pentru părerea celuilalt?

Mihai Neşu este un om. Care a îndurat multe. Chiar dacă nu le-ar fi suferit, oricum ar fi avut dreptul la părere. Şi la opţiuni. Este înjositor să judeci un om, după propriile tale frustrări. Este înfiorător să jigneşti, atunci când omul pe care îl ataci s-a dezvelit în faţa ta, fără să i-o ceri. Ţara asta vrea sânge, dar nimeni nu se prezintă, regulamentar, cu sabia în mână, pe „strasse”. Toţi mână şuriul, pe la spate…

Din coviltirele morţii curge puroi…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: Fanatik.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button