opinii

Răul bolșevic proliferează atâta timp cât îi recunoaștem doar efectele nu și cauzele

de Cristina Popescu, Facebook

Răul bolşevic -răul comunist- este perceput şi recunoscut doar în ipostaza sa finală, falimentară, opresivă şi tragică, iar nu şi în cauzele şi bunele intenţii care au generat-o.

Cât timp vor fi tratate doar efectele şi doar prin punerea în practică a aceloraşi bune intenţii care au generat și prima dată aceste efecte, rezultatul nu poate fi decât acelaşi – poate doar să apară mai lent dacă aplicarea lor e mai lentă, treptată și progresivă.

Înlocuiţi dialectica „exploataţi vs exploatatori” cu cea a „minorităţilor oprimate vs majoritatea opresivă”, înlocuiţi „lupta de clasă” cu „lupta pentru egalitatea de gen”, înlocuiţi „mişcarea de eliberare anti-imperialistă” cu „sprijin pentru refugiaţi” şi veţi regăsi tiparul unui faliment anunţat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button