prostitutietrafic de persoane

RAPORT. Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. Copiii, un sfert din persoanele traficate

Cel de al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în combaterea traficului de persoane, publicat în decembrie 2018, arată că România se menține printre primele țări de proveniență a victimelor traficului. Mai precis, este menționată prima în acest top:

„Primele cinci țări UE de cetățenie a victimelor înregistrate au fost România, Ungaria, Țările de Jos, Polonia și Bulgaria. Este vorba despre aceleași țări ca în perioada 2010-2012 identificate în primul raport al Comisiei privind progresele înregistrate.”

Al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate cu privire la combaterea traficului de persoane (2018)

Documentul mai arată că aproape UN SFERT din persoanele traficate în UE sunt COPIII:

Copiii au reprezentat aproape un sfert (23 %) din victimele înregistrate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate cu privire la combaterea traficului de persoane (2018)

Peste două treimi (68%) din persoanele traficate sunt femei, iar peste jumătate (56%) din persoanele traficate sunt traficate cu scopul exploatării sexuale, se mai arată în document.

Raportul integral aici

#alexandranuesingura: PRIMA ȘI ULTIMA DATĂ CÂND AM FĂCUT AUTOSTOPUL

1999. RĂPIRE la Caracal: Tatăl tinerei îl PRINDE pe traficant, poliția îl eliberează. Fata e încă dispărută

Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austriecii din Olt

Ipoteza EXPLOZIVĂ a unui fost angajat STS: Individul de la Caracal, într-o rețea ce le furniza fete și americanilor de la Deveselu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button