opinii

Radu Buzăianu: De ce este doar 0,7% mortalitatea din cauză de COVID-19 în Coreea de Sud

de Redacția Stiripentruviata.ro

Jurnalistul Radu Buzăianu, realizatorul emisiunii „Bună România” de la B1 TV a scris pe Facebook:

„Și acum s-o luăm un pic pe unde știu eu mai bine. Adică pe logică.

În Coreea de Sud s-au depistat printre cele mai multe cazuri de “COVID”: 7382. Știți de ce? Exact. Acolo s-au testat cei mai mulți oameni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asta înseamnă ce? Asta înseamnă că țările au cazuri mai multe sau mai puține, exact: in funcție de câți oameni își testează. Deci, clar ca număr sunt cei decedați, nu și cei îmbolnăviți. Că nu există să moară cineva să nu se știe de ce a murit. Dar există să se îmbolnăvească cinevă să nu știe sau să nu se știe că s-a îmbolnăvit.

Mă urmăriți, da? Urmează o concluzie spectaculoasă pentru consumatorii de isterie “coronavirus”. PROCENTUL DE MORTALITATE E UN RAPORT ÎNTRE CEI DIAGNOSTICAȚI ȘI CEI DECEDAȚI. Câtă vreme numărul celor îmbolnăviți e mult mai mare decât cel al celor diagnosticați, exact: și procentul de mortalitate e mult mai mic.

So, revenind, cât credeți că e mortalitatea “COVID” în Coreea de Sud, țara cu cei mai mulți oameni testați? Exact: 0,7%. Asta pentru împătimiții de logică dintre voi.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button