Psiholog bucureştean cu licenţa suspendată, acuzat că a violat zeci de paciente

Foto: Wikipedia.org

Un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti informează că un psiholog care avea licenţa suspendată este acuzat că ar fi violat şi agresat zeci de femei, ar fi făcut fals în acte şi ar fi fabricat valută falsă.

Bogdan Giuseppe este acuzat că a publicat mai multe anunţuri de angajare false, iar persoanele care răspundeau trimiţându-şi CV-ul la diversele adrese de email create de acesta erau atrase la un cabinet ilegal de aşa-zisă medicina muncii, unde erau intervievate.

Pe parcursul interviului, acuzatul le câştiga încrederea şi pretindea că are licenţă de medic ginecolog, propunându-le un consult de specialitate. Astfel ajungea să oblige femeile să întreţină relaţii sexuale cu el, înregistrând video agresiunile respective.

Anchetatorii au identificat 92 de persoane de sex feminin care, în perioada 2016-februarie 2017, au vizitat cabinetul lui Bogdan Giuseppe pentru susținerea pretinsului examen de medicina muncii. Acesta este trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru 31 de infracțiuni de viol, 23 de infracțiuni de agresiune sexuală, 48 de infracțiuni de violare a vieții private, opt infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine, punere în circulație de valori străine falsificate.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Judecătoriei Sectorului 6 București.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti mai precizează: „Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.

 


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.