PS Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord: „Să ne solidarizăm cu Camelia-Mihaela Smicală”

18221901_1858548807719290_7170139211912399486_n

Basilica.ro, 8 mai 2017

PS Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, a transmis recent un îndemn la rugăciune pentru Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda, condamnată la șase luni de închisoare pentru că ar fi atacat executorii judecătoreşti veniţi să îi ridice în mod abuziv copiii:

Consider că datori suntem cu toții, oameni simpli și autorități, să ne solidarizăm cu Camelia-Mihaela Smicală, să îi arătăm că nu este singură în durerile sale și că nu trebuie abandonată cauza sa. Chem, așadar, la rugăciune stăruitoare pentru luminarea, ajutorul și izbăvirea Cameliei-Mihaela și a copiilor săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra și pentru luminarea și îmblânzirea celor care participă la procesul ei. Suntem alături de toți cei care se implică și se vor implica în acest caz și vom ajuta, ca și până acum, cu rugăciunea și cu fapta.

Citeşte şi VIDEO. Solidaritate cu doctorița Camelia Smicală. Marș al tăcerii la Piatra Neamț

Citeşte şi PROTEST- Mama Cameliei Smicală, în lacrimi pentru nepoții și pentru fiica ei: ”’Vreau să știe Camelia, că nu am abandonat-o”

SEMNEAZĂ PETIŢIA! Clic aici.

Citeşte şi Dr. Camelia Smicală se luptă pentru a determina autoritățile române să ceară Finlandei eliberarea copiilor săi din custodia statului

Citeşte şi Camelia Smicală Jalaskoski condamnată la 6 luni de închisoare pentru defăimarea autorităţilor care i-au luat copiii în urmă cu doi ani

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.