Marxism cultural

Protest de Black Friday: Emag promovează comunismul sub pretextul capitalismului

Un grup de tineri – intitulat NOI – s-a dus în fața unuia din sediile Emag din București chiar în seara de Black Friday și a expus un mesaj critic la adresa companiei: 

„Red October 1917 – Black Friday 2019, Comunism vopsit în capitalism/ Șora vorbește de libertate, Ma(r)ximă perversitate!”

Protestul se referă la reclama la produse Emag în care Mihail Șora, fost membru al Guvernului comunist în anii 1950, vorbește despre libertate la 30 de ani de la căderea comunismului, informează ActiveNews.ro.

Reclama, realizată de Papaya Advertising, a stârnit mari controverse în opinia publică din cauza trecutului comunist la protagonistului ei, Mihai Șora.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button