Marxism cultural

Proiect de lege necunoscut publicului larg: învățământ obligatoriu de la 4 ani. Efectele negative

Sursă: Asociația Română de Geopolitică, Geoeconomie și Geocultură [AR3G]

Știați că în România este aproape aprobat un proiect de #lege (necunoscut de marele public) care prevede ca #învățământul obligatoriu să înceapă la 4 ani, și nu la 6 ca în prezent?

În timp ce noi scădem #vârsta (în eforturile continue de sincronizare a societății românești cu procesele moderne și occidentale pe care le admirăm atât de mult, căci sunt producătoare de civilizație) … vesticii iar ne-o iau înainte 🙂 se sucesc și redevin adepții mai vechilor metode de creștere a copiilor, reclamând #pericolele #instituționalizării#timpurii a copilului (de pildă un studiu #Harvard recent publicat, disponibil mai jos).

Să vă mai aducem aminte de faptul că instituționalizarea timpurie a copiilor a fost o găselniță #comunistă, care avea ca scop slăbirea familiei pentru o mai ușoară ideologizare a societății, transformarea părinților/individualităților în simpli #proletari și eliminarea sentimentului #proprietății (inclusiv a sentimentului #maternității, în cazul nostru)? Iată un citat reprezentativ ce vine din partea Alexandrei Kollontai, membru important al Revoluției bolșevice (Rusia, 1917), singura femeie în guvernul lui Lenin, ce scria în 1920: „Mamele proletar nu trebuie să fie alarmate … Societatea comunistă are a spune aceasta femeii muncitor și bărbatului proletar: «Sunteți tineri, iubiți-vă. Fiecare are dreptul la fericire. De aceea, trăiți-vă viața. Nu fugiți de fericire. Nu vă fie frică să faceți copii. …» Societatea comunistă va avea grijă de fiecare copil și garantează, atât lui cât și mamei, suportul material și moral” (Kollontai, p. 5)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Traseul proiectului este disponibil la www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16637

Mai multe despre viitoarea lege, care a trecut de Camera Deputaților: https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22367707-proiect-lege-…

Despre studiul Harvard, aici: www.intellectualtakeout.org/…/harvard-study-shows-dangers-e… )

Sursa citat: Kollontai, Alexandra, „Communism and the Family” în Komunistka, No. 2, 1920, and in English in The Worker, 1920; Sursa: Selected Writings of Alexandra Kollontai, Allison & Busby, 1977; Translation, Introduction by Alix Holt, disponibil la www.marxists.org/archive/kollonta/1920/communism-family.htm


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button