libertate de conștiințăMarxism cultural

Programul pentru copii, Travestita din Ohio, închis după ce familiile și contribuabilii s-au declarat împotriva desfășurării

Evenimentul „Travestita 101” pentru adolescenți din cadrul Bibliotecii Județene Delaware (Ohio) nu va avea loc, cel puțin nu la bibliotecă, anunță directorul bibliotecii. A fost mutat într-un magazin local de benzi desenate, unde cetățenii în cauză speră că la acesta nu vor participa copii și că orice minori care vor participa vor fi însoțiți de adulți. Rezultatul pozitiv este că această depravare – un bărbat care se prezintă ca fiind femeie, pentru a-i determina pe tinerii impresionați să-i urmeze exemplul deplorabil – a fost larg mediatizat, iar acum se știe faptul că un mare segment al comunității se opune.

Fiecare comunitate trebuie să determine la ce nivel propriile biblioteci locale sunt angajate în programe similare și controversate pe site-urile lor. Astfel de „resurse” pro-homosexuale îndreptate către copii reprezintă o agresiune publică și de sănătate publică și, fără supraveghere parentală, pot constitui o amenințare pentru copii.

Sursă: lifesitenews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button