poveşti pentru trezit copiii

Pro Vita Iași organizează o formare pentru atelierele „Spune-mi o poveste pentru suflet”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopei Iașilor va organiza sâmbătă, 22 februarie, între orele 9.00 și 18.00, o formare pentru părinți, educatori, coordonatori de activități pentru copii sau iubitorii de povești, care doresc să susțină ateliere de povestit.

Locul de desfășurare este Centrul Educațional „Căsuța cu povești”, Bld. Copou, nr. 50, Iași.

Formatori vor fi: Ioana Revnic, profesoară de Limba și Literatura română la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” din București, Iuliana Pîrvu și Georgiana Nistor, absolvente ale Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași și Oana Petrovici, profesor pentru învățământul preșcolar și coordonator al Cercului de lectură și scriere creativă „Căutătorii de Vise”, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași.

Pentru eveniment vor fi 22 de locuri disponibile. Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de email departament.provita@gmail.com.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Detalii mai multe pe pagina de Facebook Pro Vita Iasi

„Spune-mi o poveste pentru suflet” este un concept dezvoltat de povestitoarea Ioana Revnic, care are în vedere educația caracterială.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button