familie

Primele declarații ale lui Liviu Dragnea după Referendum

Am văzut tot felul de analize făcute de oameni de bună-credință, de oameni de rea-credință, oameni care spun că se pricep, dar nu se pricep. În primul rând, sunt câteva constatări. Noi stăm agățați de un număr ipotetic de oameni, care ar putea să fie prezenți la referendum în România. Toți știm că sunt milioane de români care sunt în afara țării și care au drept de vot. Ideea de cvorum se dovedește încă o dată că diminuează sau inhibă prezența la vot. (…) În momentul în care ar fi un referendum fără prag automat s-ar mări numărul de prezență. În al doilea rând, s-a spus că este referendumul PSD, că este referendumul meu.

Am auzit chiar oameni de bună-credință care spuneau că în spatele întrebării respective ar fi un interes ascuns al PSD. N-a fost niciun fel de limită în această materie de manipulare. Până la urmă, a fost o voință de participare de 4 mil. de români, alții au boicotat, ăsta este rezultatul și mergem înainte

N-avem de ce să facem o analiză, pentru că nu au fost niște alegeri la care a participat PSD. Am spus-o de la început că PSD nu face campanie ca să convingă oamenii să voteze într-un anumit fel, ci doar o campanie de informare și atât. Lucru pe care l-am făcut”, a mai spus Dragnea.

Chestionat dacă este un eșec pentru partid, Liviu Dragnea a afirmat: „Sincer, eșec al cui? Sunt aproape 4 mil de români care au votat și dintre ei un procent uriaș că au votat DA și atunci înseamnă că este un eșec al fiecărui român care a votat? N-am votat ca partide, am votat ca cetățeni. Deci dacă este un eșec, este un eșec al celor care am votat cu DA la acest referendum.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button