valorile familiei

Primarul din Stoenești despre familia cu 20 de copii: „Cei mai bogați din sat dumnealor sunt”

de Redacția Stiripentruviata.ro

O femeie din comuna Stoenești, județul Argeș, a adus recent cel de al 20-lea copil. Femeia le-a declarat reporterilor Pro TV că nu ar regreta dacă la familia ei s-ar mai adăuga în continuare noi membri.

Georgiana Văcaru are 42 de ani și a născut 10 băieți și 10 fete, dintre care ultima, Sofia Natașa, a venit pe lume luni, 12 ianuarie 2020.

Ceilalți copii se numesc Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei și gemenii Filip și Tania. „Mă simt împlinită când îi văd”, a declarat mama lor, care l-a născut pe primul când avea 19 ani.

Cinci dintre copii au plecat deja de acasă și sunt pe picioare lor. Trei lucrează în Anglia. Fetele mai mari își ajută mama să se crească trei copii mici, din care doi gemeni de un an.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În casă se consumă 12 pâini pe zi. Tatăl lucrează sezonier.

Ion Marin, primarul localității, a declarat:

„Spuneau bătrânii noștri: o casă nu e bogată cu bani, o casă e bogată cu copii mulți, cu suflete multe. Cei mai bogați din comună dumnealor sunt!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button