valorile familiei

Prima fotografie publică a celui de-al cincilea copil al Ancăi Serea este ecografia la 7 luni de sarcină!

Ecografie
Foto: Prima TV

În aprilie, cunoscuta prezentatoare de știri Anca Serea va naște al cincilea copil al său.

Anca Serea a fost a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher. Împreună au avut doi copii, un băiat, David,  și o fetiță, Sarah. În 2010, când copiii aveau 9, respectiv, 3 ani, soțul a murit de leucemie. „Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota”.

Anca Serea s-a recăsătorit cu solistul Adrian Sînă. De când sunt împreună, Anca Serea i-a născut pe Noah (2012) și Ava-Stephanie (2014), iar în prezent este însărcinată și va naște în aprilie.

01-Anca-Serea-_-familia-6

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Invitată în platoul emisiunii Focus Magazin, Anca Serea a oferit detalii despre al cincilea copil al ei.

Simt că e băiețel. Va fi bine binevenit. Sunt tare nerăbdătoare să îl țin în brațe. Ne-am gândit ca în primele luni va sta cu noi în cameră. Copii au reacționat foarte bine, Sarah și-a dorit o fetiță. David a avut o reacție sinceră, a zis că există metode de contracepție. Dacă va fi băiat, numele va fi tot dintr-un registru biblic, Petru sau Moise, iar dacă va fi fetiță, Leila, Ana.

Anca Serea a arătat, în exclusivitate, ecografia copilului:

Medicul mereu îmi zice că va fi băiat, în proporție de 70%. Voi naște tot pe cale naturală, așa a lăsat bunul Dumnezeu. Noi femeile suntem puternice. Prima sarcină a fost cea mai grea, cu David. Apoi durerile s-au mai diminuat. Mereu am susținut că ne mai dorim copilași.

O parte dintre cei care au comentat știrea au acuzat-o pentru că este însărcinată pentru a cincea oară: „Altă treabă decât să faci copii pe banda rulantă mai ai?”, „E timpul să vă opriți! Deja sunteți habotnici!”. Mai agresivi, alți comentatori au spus ca cei doi ar fi îmbrățișat altă credință. Contactată telefonic de către WoWBiz.ro, Anca Serea a declarat:

Respect părerea celor care intră, citesc și comentează la postări, pe paginile mele de socializare sau pe site-ul meu. Legat de viața mea privată, pot să spun că sunt un om foarte credincios, cred în Dumnezeu și trăiesc cu gândul să-L mulțumesc. Cred în puterea Sa, pentru că El mi se arată în fiecare zi prin toate lucrurile pe care ni le trimite. Și dacă aș face parte din alt cult, nu mi-aș permite să comentez religia altora. Fiecare este liber să aleagă cum trăiește. Despre noi se știe unde ne-am cununat, unde ne-am botezat copiii și unde mergem să ne împărtășim.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button