Marşul pentru Viaţă

Președintele Trump critică mainstream media pentru că tratează complet diferit Women’s March și Marșul pentru viață de la Washington

donaldtrump91

UPDATE: Presa independentă a remarcat ulterior că ABC News a omis din transcrierea interviului integral aceste remarci ale președintelui, comentând că postul nu este favorabil poziției sale politice.

ARTICOL INIȚIAL: Vineri, 27 ianuarie 2017, la Washington, DC și în toată America are loc a 44-a ediție a celei mai ample demonstrații pașnice pentru drepturile omului și drepturi civile din SUA: Marșul pentru viață de la Washington, eveniment al cărui principal scop este conștientizarea la nivelul societății a valorii vieții copiilor nenăscuți.

Într-un interviu difuzat miercuri, 25 ianuarie 2017 la postul de televiziune ABC News, președintele Trump a criticat mass media că nu a relatat despre Marșul pentru viață care are loc anual în capitala federală Washington, DC și în toată America.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

El a arătat că presa americană și globală a fost în schimb foarte favorabilă față de recentul Women’s March, care a fost în realitate un protest la adresa președintelui nou-ales al SUA (deghizat sub sloganul egalității de șanse pentru femei) și un eveniment sponsorizat de promotorii avortului, de la care organizațiile pro-viață au fost excluse.

Un studiu recent arată că televiziunile au relatat despre acest eveniment de la începutul anului 2017 de 129 de ori mai mult decât despre Marșul pentru viață de la Washington, DC din 2016.

Jurnalistul David Muir de la ABC l-a întrebat pe Trump:

ABC:  S-a auzit aici la Washington vocea femeilor care au ieșit în stradă?
Trump:  Nu s-a auzit efectiv, dar au fost o mulțime. Va fi o mare mulțime și vinerea aceasta, în principal oameni pro-viață. Nu mi-am dat seama, dar mi s-a spus că va fi o mulțime foarte numeroasă. Nu știu dacă la fel de mare sau mai mare – unii spun că vor fi mai mulți. Oameni pro-viață. Și mi s-a mai spus că presa nu relatează despre ei.

Jurnalistul a intervenit rapid menționând că nu-și propune să compare numărul celor două mulțimi, dar Trump a adăugat:

Trump:  Ceea ce mi s-a spus clar este că presa nu acoperă acest eveniment.

Mișcarea pentru viață a devenit tot mai puternică în SUA. Descoperirile din embriologie au avansat enorm după 1973, când a avut loc legiferarea avortului la cerere în SUA, confirmând umanitatea copilului nenăscut încă din cele mai timpurii stadii ale sarcinii. Studii recente arată că tot mai puține tinere recurg la avort în această țară.

Sursa: Life Site News

Citește și Trump sistează finanțarea de către Guvernul SUA a organizațiilor pro-avort din străinătate

Citește și Camera Reprezentanților din SUA votează pentru retragerea permanentă a finanțării publice pentru avort. Planned Parenthood în vizor. Se va pronunța și Senatul

Citește și Președintele Trump critică mass media pentru că ignoră Marșul pentru viață de la Washington

Citește și FOTO & VIDEO: 50.000 de persoane la Marșul pentru viață de la Paris, 22 ianuarie 2017

Citește și Mitropolitul Tihon al Orthodox Church of America: mesaje pro-viață înaintea Marșului pentru viață 2017 de la Washington

Citește și SUA, investigație video undercover: Planned Parenthood NU oferă îngrijirea prenatală invocată pentru a primi finanțare de la stat

Citește și Revoluțiile lui Soros continuă: 90 milioane de dolari au primit o parte dintre organizațiile care au realizat Women’s March în perioada 2000-2014

Citește și Washington, DC: Women’s March este marșul pro-avort al industriei avortului deghizat în marș pro-femeie

Citește și Scandalul Planned Parenthood

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button