valorile familiei

Președintele CCR, discurs exploziv împotriva homosexualității, chiar în ziua paradei homosexualilor

zegrean

Sâmbătă, 23 mai 2015, Președintele Curții Constituționale din România, Augustin Zegrean, a ținut un discurs la Templul Evreiesc, pe tema celor 10 porunci biblice, informează Active News.

Zegrean, a fost invitat alături de alte personalități, începând cu președintele și premierul României, să participe la dezbaterea ”Decalogul – fundament al justiției” organizat de Federația Comunităților Evreiești din România.

Vorbind despre cele 10 porunci, Augustin Zegrean a spus:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Cele 10 porunci, decalogul, reprezintă prima mare încercare de codificare a legislației omenirii.

În decursul vremii sigur că ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici în ziua de astăzi. „Cinstește pe mama ta și pe tatăl tău, ca bine să-ți fie”. Cine o fi tatăl tău, când fecundarea a fost făcută in vitro? Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? Dar dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat? Dar dacă tatăl tău este o femeie și mama ta tot o femeie? Greu de ales cinstirea.

Să nu fii desfrânat este cea de-a șaptea poruncă. În ziua de astăzi, statele se forțează să aleagă legi ale desfrânării, pentru că se vorbește despre legea prostituției. Sigur că se și se practică. Dar când statele legiferează căsătoria între persoane de același sex, tocmai pentru a justifica libertatea de a-ți alege orientarea sexuală, cum rămâne cu porunca aceasta?”.

Discursul a avut loc chiar în ziua în care la București a avut loc parada homosexualilor, intitulat Marșul Diversității.

VIDEO:


Augustin ZEGREAN, seful CCR, despre DECALOG la… by medialert

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button