familie

Presat de useriști să-și schimbe fotografia pe Facebook, gospodarul sas Willy Schuster votează DA la referendum

Cu cinci ore în urmă, Willy Schuster, fost candidat la Senat pe listele USR, și-a schimbat fotografia de profil cu cea cu tricolor pe care scrie: „Sunt unul din cei 6 milioane de români care vor vota la referendumul de pe 7 octombrie”.

Peste două ore, în dreptul acestei fotografii de profil apărea mențiunea:

M-au îndemnat colegii USR să-mi schimb poza de la cover. Am schimbat-o.

Află de mai jos cu ce a înlocuit-o!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Willy Schuster a înlocuit poza de profil care nu le convenea colegilor de partid cu propria fotografie de candidat USR, peste care a încărcat o ramă de Facebook cu mesajul: „Susțin căsătoria dintre un bărbat și o femeie”.

Noua fotografie de profil era însoțită de comentariul posesorului:

Am încercat să acopăr sigla USR.

Willy Schuster este un sas născut în România și emigrat, care s-a întors din Germania după Revoluție ca să facă agricultură biologică în țară. Este proprietarul femei Bio Moșna din județul Sibiu, inițiatorul unei cooperative locale care-și desface produsele către consumatorii din zonă și un fervent apărător al micilor întreprinzători agricoli din România în relația cu autoritățile naționale și europene.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button