„Prea multa #toleranta!” O româncă din Spania, şocată să afle din întâmplare că la grădiniţă băieţeii erau încurajaţi să încerce rochii şi pantofi cu toc

roluri-de-gen_n

O româncă care are rezidenţa în Spania a scris de curând pe un grup de părinţi de pe Facebook că în grădiniţele spaniole se încurajează inversarea rolurilor de gen la ore speciale, în care băieţeii sunt încurajaţi să experimenteze cu rochii şi pantofi cu toc. Românca a aflat absolut din întâmplare despre acest lucru. Iată relatarea ei:

Prea multa #toleranta!
Sunt socata de ce am văzut azi!
De Putin timp fac voluntariat la Crucea Roșie, merg la o școală și fac diferite activitati cu copiii de 3, 4 și 5 ani. Mentionez ca locuiesc în Spania și aici școală (asa se numește de la 3 ani) este un pic organizată diferit fata de România.
Astazi am rămas surprinsa când am văzut fetite care purtau tocuri. Au un loc special unde copiii pot proba diferite haine și pantofi, cercei, margele. Am zis că poate nu e așa rău să invete sa meargă pe tocuri, ca eu nici acum nu știu :)) ..dar ce m-a șocat a fost altceva.
Baietii purtau si ei tocuri și rochii. Initial eu am crezut ca sunt fetite, dar apoi am văzut că sunt baieti. Am vorbit un pic cu educatoarele și mi-au zis că e ceva normal, ca baietii vor și ei să probeze etc, gândul meu era altul, nu am apucat sa pun problema ca intre timp a venit o alta educatoare și îmi spunea cat sunt de normale toate acestea, ca fiul ei de la 12 ani simtea ca e diferit, ca avea atractie către lucrurile de fetite si ca acum la 22 de ani este homosexual și că no pasa nada (e vorba lor, nu-i nici o problema), totul e normal, asa s-a născut el etc.
Ma uitam la aceasta doamna si avem impresia că sunt într-un film prost, chiar nu-mi venea sa cred ce aud.. Efectiv am rămas șocată cu cata naturalete vorbea despre acest lucru.
Eu știam că oamenii de aici sunt toleranti cu homosexualii, dar mi s-a părut prea mult, practic se încurajează de la gradinita acest lucru!
Efectiv nimeni nu le explica acestor copiii ca unele lucruri sunt pentru baieti și altele pentru fetite.. Greșesc?? Sau nu??

Citeşte şi Ideologia genului la grădiniță: Copiii de la 45 de grădinițe italiene invitați să se travestească și să-și exploreze reciproc trupurile

Citeşte şi VIDEO. Educaţia preşcolarilor în Spania: sexul biologic nu contează. Un autobuz cu mesajul că DOAR sexul biologic ne defineşte, interzis la Madrid şi vandalizat la New York şi Universitatea Harvard

roluri-de-gen_r

 

, , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns