Marxism cultural

Pr. Savatie Baștovoi: „Am primit zeci de mesaje disperate de la oameni că rămân fără prieteni dacă merg la Referendum”

Părintele Savatie Baștovoi a scris pe Facebook despre vrajba online și presupusa dezbinare adusă de referendum:


In aceasta perioada zeci de mii de tineri s-au trezit cu prieteniile stricate. La Iași, Sibiu sau București. S-au trezit ca cei cu care au împărțit camera de cămin, concertele rock, cărțile și visurile acum se înfoaie ca niște șerpi gata sa muste.

Am primit zeci de mesaje disperate de la oameni care îmi spuneau ca pur și simplu ramin fără prieteni dacă merg la Referendum.

Oare?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și mi-am amintit ca diavolul apără pădurile, aurul și copiii abandonați, diavolul apara țara de corupție, de emigrare și de sărăcie, diavolul ii învață pe toți iubirea, acea iubire necondiționată, diavolul tîlcuiește cuvintele lui Hristos, diavolul ne învață sa nu judecam, diavolul zice ca sintem egali, diavolul ne vrea salvați, eliberați, uniți in luptă, pina in ceasul in care ne trezim ca lupta e contra lui Hristos, contra părinților și a fraților noștri.

Și atunci diavolul ne învrăjbește, ne întărită, ne dezbină, lăsându-ne cu sufletele amarite de tot ce a părut cindva prietenie, iubire, lupta dreaptă.

Nu va tulburați, iubiților, si nu va pierdeți in cuvinte ca sa nu va spuneti lucruri amare si greu de uitat, ci faceti cele plăcute lui Dumnezeu, ștergând tot apanajul drăcescului bine social cu care a amăgit mulțimea in acești ultimi ani. Apoi duhurile rele se vor retrage, Dumnezeu va izgoni leghionul și ei se vor înfige in porci și se vor azvârli in mare, iar prietenii se vor descoperi ca după un somn urît și vor sta iar împreuna, cu o alta experiența.

Stiind ca iubirea se cistiga, ca pentru iubire se lupta. Caci cine va răbda pina in sfirsit se va încununa.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button