de la cititoriMarşul pentru Viaţă

Pr. Radu Brînză, coordonatorul Departamentului Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor, despre Marșul pentru Viață de la Washington: „Pe mine, ce s-a întâmplat în America m-a făcut să lăcrimez”

În acest an, ca și în ultimii ani, ne-am străduit sa postăm cât mai rapid informațiile despre cea mai importantă manifestare pro-viață din lume, Marșul pentru viață de la Washington, D.C.

Motivul este nu doar calitatea excepțională a discursurilor de acolo, ci și emoția pe care o stârnește în întreaga mișcare pro-viață din lume Marșul american ajuns la a 45-a ediție.

Cu bucuria că am adus cititorilor români excepționalele discursuri și atmosfera deosebit de înflăcărată de acolo, postăm mesajul Părintelui Radu Brînză despre Marșul de la Washington și Marșul pentru viață din România și Republica Moldova, care va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018. Părintele Radu Brînză coordonează Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor.

Pe mine, ce s-a întâmplat în America, m-a făcut să lăcrimez: cuvântul ÎPS Tihon, discursul Președintelui Trump, mobilizarea atât de puternică. Ce vom reuși oare noi la Iași, pe 24 martie?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă rog să vizionați, să meditați și să veniți alături de noi la marșul pro viață pe 24 martie la Iași sau în localitatea unde se va organiza și poate veți fi. Oricare dintre noi, vrem sau nu vrem să recunoaștem, avem de la Bunul Dumnezeu vocația vieții. TOȚI suntem pro viață. Vă așteptăm și la Iași să arătăm asta!

INTEGRAL. Cuvântul și rugăciunea Mitropolitului ortodox Tihon, care a deschis Marșul pentru Viață Washington, 2018

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button