dizabilităţi

Povestea gimnastei născute fără picioare arată că totul este posibil. Jennifer Bricker provine din România

de Redacția Stiripentruviata.ro

Povestea gimnastei fără picioare Jennifer Bricker, originară din România, este una surprinzătoare și oferă o importantă lecție de viață: „Nu spune niciodată nu pot!”.

Aceasta a fost regula după care au crescut-o părinții adoptivi pe Jennifer Bricker, informează site-ul Inspire my kids.

S-a născut în România, fără picioare. A fost adoptată de o familie americană iubitoare și crescută în micul oraș Hardinville, Illinois.

Deși s-a născut fără picioare, atât ea cât și familia adoptivă nu au lăsat ca acest lucru să-i stea în calea viselor. Părinții i-au dat o regulă simplă: „Nu spune niciodată nu pot!”. Au ajutat-o ​​să trăiască o viață de triumf, nu de tragedie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Au crescut-o la fel ca și pe ceilalți trei copii ai lor și au învățat-o să nu privească niciodată dizabilitatea ca pe un dezavantaj. Astfel, a crescut practicând mai multe sporturi, inclusiv volei, softball și baschet. Însă gimnastica era adevărata pasiune a ei. Jennifer devenise fan înfocat al medaliatei olimpice cu aur, Dominque Moceanu. În timp ce exersa rostogolirea pe trambulină cu tatăl ei, o urmărea la televizor pe Dominque.

După ce a crescut, Jennifer a început să concureze împotriva sportivilor în competiții de gimnastică din Illinois. Nu doar că a concurat, ci a devenit campioană a statului Illinois la sărituri. Și a participat, de asemenea, la Olimpiada de juniori.

Jen și familia ei au crezut întotdeauna că ea poate face tot ce și-a dorit. Atitudinea ei pozitivă, munca grea și perseverența au făcut ca aceasta să devină realitate.

Și de parcă povestea ei nu era deja destul de uimitoare, la vârsta de 16 ani, Jennifer a descoperit o veste incredibilă. A aflat că modelul ei, gimnasta Dominque Moceanu, era de fapt sora ei biologică!

În prezent, Jennifer Bricker face numeroase turnee în calitate de speaker inspirațional, atlet și gimnast prezentând tuturor povestea ei fascinantă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button