avort

Polițistul ucis în atacul de la clinica de avorturi din Colorado Springs era și pastor pro-viață!

127317

Un bărbat înarmat a deschis focul la ora 11:38 la o clinica de avorturi Planned Parenthood din Colorado Springs, din motive încă necunoscute. Potrivit locotenentului Buckley citat de LifeSiteNews, patru sau cinci ofițeri de poliție și un număr necunoscut de civili au fost împușcați, un ofițer și doi civili fiind uciși.

Polițistul este Garret Swasey. Acesta era și pastor, foarte apreciat pentru curajul și credința lui. Swasey era căsătorit, avea doi copii de 10 respectiv 6 ani, iar cel mai bun prieten a spus despre el că punea întotdeauna salvarea vieților celorlalți mai presus de viața lui. A participat adesea la misiuni riscante. Domnul Dontanville, un alt membru al bisericii unde era pastor Garret Swasey, a afirmat că deși acesta nu era de acord cu industria avortului, totuși a fost acolo pentru a salva viețile celor afectați de incident.

Pentru ca nu se cunosc încă motivațiile atacatorului si este posibil ca acesta sa fi fost un extremist care ar putea declara ca atacul face parte din lupta împotriva avortului, liderii mișcării pentru viață di SUA au reacționat imediat făcând apel la calm și rugăciune pentru soluționarea pașnică a situației.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Troy Newman de la Operation Rescue a declarat pentru LifeSiteNews: „Operation Rescue denunță fără echivoc orice violență asupra clinicilor de avort și are o lungă istorie de activități pașnice realizate în numele femeilor și copiilor. Ne exprimăm profunda îngrijorare pentru toți cei implicați și ne rugăm pentru siguranța celor de la biroul Planned Parenthood și pentru oamenii legii. Ne rugăm ca această situație să se rezolve rapid și fără prejudicii.”

Și Patrick J. Mahoney de la Christian Defense Coalition s-a solidarizat cu victimele atacului declarând că: „Deși nu știm motivele pentru atacul de la biroul Planned Parenthood din Colorado Springs, astăzi mișcarea pentru viață se roagă pentru siguranța tuturor celor implicați, ca o mișcare care a condamnat întotdeauna toate formele de violență din clinicile de avorturi. Națiunea noastră trebuie să continue să lupte împotriva violenței la toate nivelurile.”

Potrivit autorităților locale, suspectul a fost reținut la 5 ore după atac.

Sursa: ActiveNews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button