Plebiscit în Australia: Susţinătorii „căsătoriei” homosexuale vandalizează o biserică şi cer răstignirea oponenţilor lor

 

MailOnline, 15 octombrie 2017

„Votaţi DA.” „Pocniţi bigoţii.” „Răstigniţi-i pe cei ce votează NU.”

Sunt mesajele pe care un preot anglican le-a găsit inscripţionate pe biserica sa din Melbourne în dimineaţa de duminică, 15 octombrie 2017. Enoriaşii, în principal vârstnici şi oponenţi ai ideii de „căsătorie” între persoane homosexuale, l-au întrebat pe preot dacă urmează să fie bătuţi.

În Australia se desfăşoară un vot prin corespondenţă pro sau contra legiferării „căsătoriei” homosexuale, care, chiar dacă nu va avea rol obligatoriu pentru guvernul conservator, va fi arăta care este voinţa oamenilor la această consultare populară.

În campania pentru acest plebiscit, susţinătorii „căsătoriei” homosexuale s-au remarcat ca extrem de ameninţători şi intoleranţi cu vederile opuse lor.

Citeşte şi VIDEO. Plebiscit în Australia: Oponenţii „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex sunt hărţuiţi, insultaţi şi reduşi la tăcere de partizanii legiferării acesteia

Citeşte şi Un tânăr crescut de părinţi homosexuali se opune „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex: „Am rămas cu un imens gol în viaţă, deoarece niciodată nu m-am simţit iubit”

Citeşte şi Referendum pentru căsătorie în Australia: Curtea Supremă a permis consultarea națională privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex

Citeşte şi Din culisele campaniei şcolilor sigure din Australia / Ştiu părinţii cu adevărat ceea ce vor învăţa copiii lor despre universul LGBT( comunitatea lesbiană, gay, bisexuală, transgender)?

Citeşte şi Adolescent australian care lua de doi ani hormoni feminini în vederea schimbării de sex s-a decis să revină la sexul biologic


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

, , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns