contraceptie

Pilula contraceptivă ucide femeile (4)

pilile

 Sursă: The pill kills

Cu toate aceste probleme și apariția efectelor secundare grave, au avut loc procese judecătorești?

În titlurile ziarelor a ajuns în 2008 cazul firmei farmaceutice Johnson and Johnson care a cheltuit cel puțin 68.7 milioane de dolari pentru a ajunge la o înțelegere în sutele de procese “ intentate de femei care au suferit atacuri de cord sau cerebrale și au avut probleme ca urmare a formării unor cheaguri de sânge după ce au folosit plasturele contraceptiv al firmei, numit Ortho Evra.”  Johnson and Johnson a fost obligată să retragă produsul de pe piață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Știați că?

În 1956, au început studii clinice umane la scară mare pentru a obține aprobarea Adminstratiei de Alimente și Medicamente din Statele Unite. Doctorul Gregory Pincus, un biolog care a lucrat îndeaproape cu Margaret Sanger, fondatoarea organizației Natalitate Controlată, a ales Puerto Rico ca locație pentru studiile umane deoarece avea la dispoziție o mare de sărăcie, de femei needucate care puteau fi monitorizate ușor. Doctorul local responsabil pentru studiu, i-ar fi spus lui Pincus că pilula cauzează “prea multe efecte secundare pentru ca produsul să fie acceptabil.” Însă, Pincus și doctorul John Rick, un ginecolog catolic care a pângărit învățămintele bisericești prin susținerea contracepției, a respins concluziile și nu a cercetat cauzele efectelor secundare și nici cauzele morților care au avut loc în timpul studiilor clinice.

Astăzi, pilula încă ucide.

Pilula făcea victime încă dinainte de a fi măcar “aprobată” în Statele Unite și a continuat șirul victimelor până astăzi.

De ce nu auzim mai multe despre acest subiect?

Poate din cauza milioanelor de dolari investiți în contraceptive? Sunt încă multe întrebări fără răspuns în legătură cu moartea acestor femei. Nu sunt făcute investigații pentru a afla dacă morțile ar putea fi cauzate de utilizarea pilulei sau alte contraceptive hormonale. De aceea, noi protestăm: pentru a informa femeile despre această otravă periculoasă!

În încheiere, redam povestea lui Jennifer Gray:

Jennifer Gray avea 25 de ani și tocmai primise jobul mult visat de meteorolog în Miami, Florida. În mai puțin de două luni după ce s-a mutat în Miami, a început să resimtă febră și dureri corporale. Doctorii i-au spus că este o infecție a tractului urinar. Cu toate acestea, avea și dificultăți de respirație și durere în plămâni. S-a constatat că Jennifer avea embolism pulmonar în ambii plămâni și doctorul i-a spus că ar fi murit dacă n-ar fi insistat să primească ajutor medical.

După mai multe teste, s-a descoperit că Jennifer suferea de o malformație genetică numită Factorul V Leiden. Aceasta o face de 50 de ori mai susceptibilă la formarea cheagurilor de sânge. Concluzia a fost că pilulele contraceptive pe care le folosea au declanșat cheagul.

Slavă cerului că Jennifer a supraviețuit. Câte alte femei vor avea norocul ei? Trebuie să acționăm și să educăm femeile despre adevărata natură a pilulei. Pilula contraceptivă ucide femeile.

Traducere: Adina Serediuc

foto: http://www.freedigitalphotos.net

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button