valorile familiei

Petiție: TLC cenzurează mesajul pentru viață al familiei din reality-showul 19 Kids and Counting


Familia Duggar, care apare în reality-showul „19 Kids and Counting”, de la postul tv TLC, își exprimă deschis și în mod militant o atitudine pentru viață. În câteva episoade, unii dintre copii au apărut purtând tricouri cu inscripția „I survived Roe v. Wade, but Roe v. Wade will not survive me” (Am supraviețuit deciziei în cazul Roe vs. Wade, dar aceasta nu îmi va supraviețui), făcând trimitere explicită la decizia Curții Supreme a SUA care a liberalizat avortul în America.

Într-un episod recent, TLC a blurat inscripția de pe tricou ca pe un mesaj publicitar neplătit. Sau care pe o afirmație vulgară.

Personhood, cea mai mare organizație din SUA de protejare a vieții, a lansat pe platforma CitizenGO o petiție prin care suntem invitați să îi transmitem postului TLC difiuzat prin cablu în întreaga lume că este inacceptabilă cenzurarea acestui tip de mesaj. Cum se poate ca exprimarea sentimentului în favoarea vieții, împărtășit de majoritatea americanilor, să fie considerat suficient de obscen, încât să fie cenzurat?, se întreabă, retoric, autorii petiției.

Aceștia mai atrag atenția că presa centrală a răstignit-o pe Jessa Duggar, care face parte din respectivul show, pentru că a afirmat la un moment dat că avorturile din SUA sunt un adevărat holocaust.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Emisiunea are două milioane de spectatori în întreaga lume.

Personhood îi invită pe cei interesați să semneze petiția la linkul de aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button