familie

Peste 1200 km pe bicicletă pentru viață

Un grup de tineri mileniali pro-viață din SUA va parcurge în această vară 1200 km pe bicicletă pentru a strânge fonduri care vor fi donate centrelor de sprijinire a sarcinii (CSS).

Tinerii fac parte din organizația „Pedalând pentru copii”, care de 10 ani strânge bani pentru CSS. Tinerii vor parcurge în medie 190 km pe zi și speră că vor reuși să strângă peste 150.000 de dolari. Aceștia contează și pe prezența altor tineri pro-viață care li se vor alătura pe parcurs.

Anul trecut au reușit să adune 82.000 de dolari, care au fost donați către 33 de CSS. Tinerii au beneficiat de un sprijin important din partea trecătorilor și celor care i-au găzduit.

Pe lângă promovarea mesajului pro-viață și strângerea de fonduri, tinerii doresc să transmită un mesaj clar împotriva stereotipului că „toți mileniali sunt seculari și pro-avort”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Misiunea noastră este să revitalizăm Cultura Vieții, cu fiecare pedalare să aducem un sprijin CSS, prin creșterea gradului de conștientizare în legătură cu CSS, prin strângerea de fonduri și sprijin spiritual și să formăm misionari pro-viață”, se spune în comunicatul postat pe site-ul organizației.

Imagine similară
Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button