familie

Pedalând spre fericire: Zece copii din Pleaşa au biciclete noi

Gheorghe Anghel, Basilica

Zece copii din satul prahovean Pleaşa, aflaţi într-o situaţie financiară precară, au primit miercuri biciclete noi în urma unei campanii organizate de parohia din localitate şi parohia „Sfinţii Voievozi” din Ploieşti.

„Acțiunea a fost un răspuns al lui Dumnezeu la rugăciunile celor mici şi ale părinților lor care nu și-ar fi permis să le cumpere o bicicletă copiilor”, a afirmat pr. Marius Gheorghe, parohia Pleaşa.

Bicicletele au fost oferite de părintele diacon Silviu Neacșu de la parohia ploieşteană, în prezența părintelui protopop Adrian Matei, Protoieria Ploiești Nord.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Copiii sunt îngeri ai lui Dumnezeu pe pământ, fiecare dintre ei are o poveste, o tristețe. Bucuria pe care am adus-o pe chipurile lor nădăjduim să se păstreze cât mai mult și sperăm să-i motiveze la acest început de an școlar”, a declarat diac. Silviu Neacșu.

Astfel de acţiuni filantropice sunt des întâlnite în parohia Pleaşa. Şaptezeci de copii din localitate au primit duminică ghiozdane cu rechizite cu prilejul noului an şcolar.

„Nădăjduim ca acest ajutor sa fie un imbold pentru a-i încuraja pe cei mici sa iubească școală, iar părinții beneficiarilor sa vadă ca nu sunt singuri, că Biserica este alături de ei”, a declarat pr. paroh Marius Gheorghe.

Acțiunea a fost organizata de Parohia Pleașa cu sprijinul unor sponsori, atât din localitate, cât și din Ploiești.

Duminica viitoare, în 8 septembrie, în parohia Pleașa va avea loc o Campanie de donare de sânge.

Acţiunea de recoltare se va desfăşura între orele 8:00-12:00 la Căminul Cultural din localitate.

Foto credit: Parohia Pleaşa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button