libertate de conștiință

Paul Gabriel Andrei: „Toate bune și frumoase cu egalitatea asta de gen, dar până unde mergem cu ea?”

de Paul Gabriel Andrei, Facebook

„Anul acesta juriul de la festivalul Ursul de Aur e compus în mod egal din femei și bărbați. În concurs au întrat, de asemenea, 7 filme regizate de femei.

Toate bune și frumoase cu egalitatea asta de gen, dar până unde mergem cu ea? Dacă o femeie are mai multe șanse ca filmul produs de ea să fie promovat mai rapid și mai bine decât unul realizat de un bărbat, nu se transformă tot în discriminare?

Mă simt și prost oarecum că în urmă cu câteva luni am scris pe blog un articol cu cei mai apreciați 10 regizori de către mine. Și erau numai bărbați, spre rușinea mea.

Cât credeți că va dura până când bărbații își vor cere și ei cu adevărat drepturile? 😂 Să vezi atunci show.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button