Marxism cultural

Paul Bașotă, jurnalist: „Totul se supune la vot, inclusiv drepturile”

de Paul Bașotă, Facebook

Fals. Totul se supune la vot, inclusiv drepturile.

Toate drepturile stabilite în constituție sînt supuse la vot atunci cînd este votată constituția. Toate amendamentele la constituție sînt supuse la vot. Toate drepturile sau libertățile stabilite în legislație sînt supuse la vot în parlament.

Că totul se supune la vot, este însăși esența democrației. Este tipic că o organizație de stînga își arogă un nume care vine de la democrație, dar nu înțelege elementarul despre democrație. În același timp, ei îi acuză bineînțeles pe oponenți că nu înțeleg ce este democrația.

Probabil că imaginea neo-marxiștilor despre democrație este o curte de judecători activiști stîngiști care stabilesc ei înșiși care sînt “drepturile”, pe baza idealurilor perene ale stîngii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

“Drepturile nu sînt supuse la vot” merită să apară într-un top al marilor prostii, alături de istețul “referendumul este dictatura majorității” și de altele.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button