Marxism cultural

Paul Bașotă: „Sexualizarea timpurie: cînd stînga “progresistă” decide ce se învață în grădinițe, ce se poate întîmpla rău?”

de Paul Bașotă, Facebook

„Sexualizarea timpurie: cînd stînga “progresistă” decide ce se învață în grădinițe, ce se poate întîmpla rău?

Într-o grădiniță catolică (!) din Köln, jocurile “de-a doctorul” au degenerat: copii de 5 ani au rănit fetițe de 3 ani băgîndu-le bețe în vagin și în anus. De-a lungul timpului au fost implicate cel puțin 4 fetițe. Cel puțin una a avut răni vizibile, care au fost observate de către părinți.

Părinții au făcut plîngere la oficiul pentru tineret din land. Grădinița a organizat o ședință cu părinții, în care le-a dat acestora broșuri care explică regulile “jocului de-a doctorul” și le-a oferit asistență.

Mulți părinți nu mai invită alți copii acasă, spre exemplu la zile de naștere. Nici nu se știe cine sînt copiii “agresori”, căci lucrul este ținut confidențial “din motive de protecție a datelor personale”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Altor părinți le este frică să-și mai trimită copiii la grădiniță, și se gîndesc dacă să-i retragă sau nu. Ei cer expulzarea “făptașilor”, care deocamdată doar au fost mutați în alte grupe.

După cum explică arhiepiscopia, care e responsabilă pentru grădiniță, în asemenea cazuri, părinții primesc oferte de consultații speciale. Cine asigură aceste consultații? Păi chiar ONG-ul numit Zartbitter, care a elaborat regulile “jocului de-a doctorul”.”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button