Marxism cultural

Pastorul Viorel Iuga: „Dumnezeu Îl va ajuta pe domnul Vasile Bănescu, numai că lipsa de implicare ne va umple de rușine”

Dragi creștini,
Stimați cetățeni,

Oare chiar atât de jos am ajuns? Oare chiar ne putem permite să tăcem când fratele nostru este înjosit, hărțuit și umilit? Dacă unui asemenea om i se pot înscena atât de ușor așa de multe, nu realizăm că ni se pregătește „botnița” la toți?

Dragi români, în cazul de față nu este vorba de aspecte religioase sau doctrinare. Aici este vorba de însăși libertatea noastră de exprimare. Dacă alții au voie să ne eticheteze în fel și chip, noi, creștinii, nu avem voie să mai rostim nici măcar adevărul?

Dumnezeu să se îndure de noi, să ne trezim, până nu este prea târziu. Cu sau fără implicarea noastră, Dumnezeu Îl va ajuta pe domnul Vasile Bănescu, numai că lipsa de implicare ne va umple de rușine și se va întoarce împotriva noastră.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice din România
Sursa: Prodocens Media

E-Romnja și Centrul Filia l-au reclamat pe Vasile Bănescu, Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, la CNCD pentru că „alimentează ura împotriva fetelor rome”

Vasile Bănescu, reclamat la CNCD pentru a doua oară în aceeași săptămână

Citește și COMUNICAT: „Alianța Evanghelică din România a luat act de hărțuirea la care este supus purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române. Ținta nu este domnul Vasile Bănescu, ci Biserica și credința creștină”

Citește și Și UNICEF este la fel de „rasist” ca și Vasile Bănescu. În 2004 publica un studiu despre nupțialitatea și nașterile la adolescentele din comunitățile de rromi

Citește și A făcut dl Vasile Bănescu afirmații rasiste, sexiste și „clasiste”? („Clasismul” este concept marxist)

Vasile Bănescu: „CNCD a promovat susținerile calomnioase la adresa mea, devenind acuzator de pe o poziție de putere publică”

Zeci de intelectuali, inclusiv Președintele Academiei, îl susțin pe Vasile Bănescu. Președintele CNCD să-și ceară scuze de la milioanele de români pe care i-a discriminat

Solidaritate cu Vasile Bănescu: Poți semna și tu online scrisoarea celor 50 de intelectuali români către CNCD

Nașterile la adolescente: La Institutul Național de Statistică s-au făcut aceleași afirmații pe care le-a făcut și Vasile Bănescu. Încă nu a reclamat nimeni la CNCD

Deputatul Robert Sighiartău acuză CNCD că funcționează ca o poliție a gândirii

Av. Ana-Corina Săcrieru: „O declarație ca a d-lui Asztalos (CNCD) poate reprezenta hate-speech împotriva unei majorități”

Cum poate șeful CNCD sa distrugă ideea de combatere a discriminării

Să mulțumim cu toții CNCD pentru lecțiile de libertate oferite, dar acum e timpul să dispară

Patru ore de înjosire petrecute de dl. Vasile Bănescu la CNCD. Avocat: „În atâția ani de carieră nu am văzut atâta ostilitate față de un om”

CNCD, acest minister responsabil cu ideologia, trebuie desființat


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button