avort

Ortodocșii din Statele Unite la Marșul pentru Viață, Washinghton, 25 ianuarie


22 ianuarie 2013 
În ajunul înscăunării sale ca Primat al Bisericii Ortodoxe din America, în week-end-ul 26-27 ianuarie 2013, Preafericirea Sa Mitropolitul Tihon, împreună cu alți membri ai Sfântului Sinod, ai clerului, seminariști și credincioși de toate vârstele se vor aduna din nou în capitala Statelor Unite pentru a participa la  Marșul anual pentru Viață – în această vineri pe 25 ianuarie.
Manifestanții sunt invitați să se reunească sub bannerul „Creștini-Ortodocși pentru Viațăla ora prânzului la Ellipse – ca loc de întâlnire. Ei vor mărșălui până la Curtea Supremă de Justiție.
Joi, 24 ianuarie, la ora 18: 00, Mitropolitul Tihon va oficia slujba vecerniei la Catedrala Sfântul Nicolae – OCA (3500 Massachusetts Ave. NW). Va urma o recepție, la care sunt invitați să ia parte toți participanții la marș.
Detalii suplimentare și informații generale privind Marșul pot fi găsite la www.marchforlife.org.
Mitropolitul Tihon va fi înscăunat ca Primat al Bisericii Ortodoxe din America duminică, 27 ianuarie în timpul Sfintei Liturghii de la Catedrala Sfântul Nicolae.

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button