de la cititori

În campionatul Extremei stângi, câştigătorii etapei prilejuite de funeraliile Regelui au fost Hotnews, CTP şi Igor Dodon

Primim pe adresa redacţiei:

Săptămâna trecută, Hotnews a reuşit performanţa să dea la 10 ştiri considerate importante pentru dreapta şi împotriva comunismului şi una despre Rege.

Cristian Tudor Popescu a reuşit să o numească „doamna Margareta” pe ASR Principesa Margareta Custodele Coroanei României, la ProTV.

Igor Dodon a reuşit să refuze declararea doliului naţional în Republica Moldova.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De ce arată zmeii dreptei din România ca zmeul comunist din Republica Moldova? Pentru că zmeii dreptei au doar eticheta de „dreapta”, conţinutul fiind ideologia şi practica marxismului cultural, progresismului, adică extrema stângă a acestor ani. Aşa se îndepărtează România de comunism…

Citeşte şi VIRAL pe Facebook. Judecata sănătoasă a moşnenilor făgărăşeni despre rege şi comunism: „S-o întors Regele?… Nu? Atunci nu o căzut nici un comunism”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button