familiehomosexualitate

Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 4-a: Înmugurirea totalitarismului și prigoana creștinilor

de David Kupelian, WND, mai 2016
Traducere de Cristina Dobrovie

În prezent, ceea ce a început în anii ’60 ca ”eliberarea homosexualilor”, apoi ”drepturile homosexualilor” și, mai târziu, “LGBT” (și mai recent “LGBTQIA,”  lesbian-gay-bisexual-transgender-questioning-intersex-asexual), a ajuns la metastază printr-o formă expansivă de totalitarism și persecuție a celor care aduceau obiecții de natură religioasă.

Legislația zdrobește întreaga țară (SUA). Scoate în afara legii consilierea minorilor care vor să depășească atracția față de persoanele de aceleași sex. Decretează că băieții și bărbații tineri trebuie lăsați să folosească toaletele fetelor și vestiarele lor, dacă pretind că se identifică cu sexul opus (și vice versa). Împuternicește îndoctrinarea homosexuală și transgender a copiilor de grădiniță. Cere integrarea homosexualilor în armată. Forțează întreaga nație să accepte căsătoria între persoane de aceleași sex. Poate cea mai șocantă măsură este persecuția indivizilor și a afacerilor care se opun agendei LGBT pe motive morale sau religioase:

 • Unele cazuri sunt binecunoscute, cum ar fi cel al lui Brendan Eich, cel care a creat JavaScript și cofondatorul Mozilla, care a făcut greșeala de neiertat de a dona 1.000 de dolari pentru a susține California’s Proposition 8 (o propunere de modificare a Constituției pentru a susține căsătoria tradițională). Pentru asta, a fost forțat să demisioneze din funcția de CEO a companiei sale.
 • HGTV a călcat pe bec cu reality show-ul “Flip it Forward,” cu David și Jason Benham. Problema? Gemenii Benham sunt creștini și au credințe tradiționale, incluzând pe cea că mariajele între persoane de același sex nu sunt morale sau biblice. Show-ul lor a fost ucis în fașă.
 • Phil Robertson, de la “Duck Dynasty’s” (un alt reality show) este creștin evanghelic. El a declanșat numeroase proteste pentru că a afirmat într-un interviu că el consideră că homosexualitatea este păcat. Producătorul emisiunii a anunțat că Robertson a fost suspendat pe o perioadă nedefinită. După ce publicul nu a mai urmărit emisiunea, televiziunea și-a dat seama de prostia făcută și l-a angajat din nou pe Robertson.
 • Dan Cathy, CEO la Chick-fil-A, s-a opus căsătoriilor între homosexuali și a făcut donații către un grup care susține valorile tradiționale. Activiștii gay au instigat la un bocicot național. Primarul orașului Chicago, Rahm Emanuel a interzis restaurantele Chick-fil-A și mai multe universități au închis unitățile respective aflate pe teritoriul campusului lor. Chiar dacă efortul de a boicota afacerea a eșuat – multe persoane au sprijinit-o chiar din acest motiv – pe termen lung, intimidarea a dat roade. Dan Cathy a declarat mai târziu că ”a făcut o greșeală și că ”a devenit mai înțelept”. Probabil că l-a influențat și atentatul din august 2012 asupra Family Research Council. Floyd Lee Corkins, un activist homosexual, a intrat în sediul FRC din Washington, D.C., având la el 15 sendviciuri Chick-fil-A și o armă. A împușcat un bodyguard, înainte să fie prins de un altul. După arestarea sa, Corkins a declarat agenților FBI că a fost inspirat să comită acest atac asupra organizației creștine de către ”harta urii” desenată de organizația de extremă stângă Southern Poverty Law Center. Avea de gând să omoare cât mai mulți oameni, după care să le mânjească fața cu un sendvici Chicken-fil-A.

Acum aceasta este toleranța.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
 • Un câștig major pentru activiștii homosexuali a fost în fața organizației de cercetași Boy Scouts of America. Aceasta a respins implacabil an de an propunerea lor, supunându-se unui boicot uriaș, de natură finaciară, legală și la o presiune enormă din partea mass-media. Asta până când puterea lor a slăbit și membrii grupului conducător al asociației au admis ca homosexualii să intre în această organizație de inspirație creștină dedicată băieților.
 • O mai țineți minte pe Carrie Prejean, Miss California USA? În timpul finalei concursului Miss USA a fost pusă în încurcătură de către membrul juriului Perez Hilton care a întrebat-o ce părere are despre căsătoriile între persoane de aceleași sex. Răspunsul ei a fost unul amabil, respectuos și care emana normalitate: ”Cred că mariajul ar trebui să fie între un bărbat și o femeie. Nu aș vrea să ofensez pe nimeni, dar așa am fost crescută și cred că trebuie să rămână între un bărbat și o femeie”. Declarația ei a fost considerată atât de scandaloasă, încât concurenta a fost ridiculizată.
 • Mai recent, furtuna s-a abătut asupra unui restaurant deținut de o familie, Memories Pizza. Fiica de 21 de ani a proprietarului a răspuns la o întrebare ipotetică, adresată ei de un reporter tv, că familia ei este una creștină și că nu ar accepta să servească mâncare la o nuntă de homosexuali. Această afirmație a dus la numeroase invective față de familia respectivă, care a primit și amenințări cu moartea și că îi va fi incendiat restaurantul. Temporar, afacerea a fost închisă.

Încetează să mai fii creștin

Dar aceste evenimente care au apărut în presă sunt departe de a face o imagine de ansamblu. Aceleși tip de asalturi totalitariste ”nu-ai-voie-să-gândești-așa” au loc tot timpul, peste tot în America. Vezi aici o mică parte dintre ele (prin amabilitatea Americans for Truth):

Jon și Elaine Huguenin, fotografi creștini din New Mexico, au fost dați în judecată de către două lesbiene după ce au refuzat să participe la ceremonia lor de ”logodnă”.

Ocean Grove Camp Meeting Association din  New Jersey a primit sentința de ”discriminare” după ce două lesbiene, Harriet Bernstein și Luisa Paster, au decis să-și țină ”ceremonia de logodnă” în spațiul asociației metodiste. Bineînțeles că asociația a refuzat. Dar, ca urmare a hărțuirii legale, a fost nevoită să renunțe pe viitor să mai găzduiască petreceri de nuntă.

Aloha Bed & Breakfast din Hawai, o afacere creștină a fost forțată să găzduiască două lesbiene din California, după ce un judecător a decis că a violat legile statului atunci când proprietara le-a spus lui Taeko Bufford și Diane Cervelli că nu se simțea confortabil să locuiască cu ele în aceeași casă, din cauza credințelor sale religioase. De atunci, Aloha a primit ordin de la stat să ”găzduiască orice cuplu de același sex care dorește se cazeze acolo.”

Jim și Beth Walder, proprietarii creștini ai unei pensiuni din Illinois, au fost dați în judecată de către activistul homosexual Todd Wathen, care le-a cerut daune bănești pentru că și-au exprimat convingerile religioase referitoare la homosexualitate.

Hanul Wildflower din Vermont a plătit daune de 10.000 de dolari unor lesbiene și a trebuit să-și închidă afacerea de organizare de nunți pentru că a refuzat să le găzduiască ceremonia. Tribunalul le-a impus să mai doneze 20.000 de dolari într-un fond caritabil destinat lesbienelor.

Brutăria din Oregon “Sweet Cakes by Melissa” a fost închisă după ce a reuzat să facă un tort pentru o ”nuntă gay”. Patronii magazinului “Just Cookies” din Indiana au fost acuzați de discriminare pentru că au refuzat să onoreze comanda de prăjituri ”curcubeu” pentru un grup LGBT.

Barronelle Stutzman, patroana florăriei “Arlene’s Flowers”, din Washington a refuzat să furnizeze flori pentru nunta unui cuplu de același sex care frecventa de mult timp magazinul ei. Motivul invocat a fost ”relația ei cu Iisus Hristos”. I s-au intentat două procese.

Craig James a fost dat afară de la Fox Sports Southwest după ce și-a exprimat credința creștină în opoziție cu ”mariajul homosexual”.

Chris Penner, patronul barului Twilight Room Annex din Portland a fost amendat cu 400.000 de dolari pentru că a dat afară din localul său un bărbat transgender care a deranjat alți consumatori pentru că a folosit toaleta femeilor.

Există numeroase alte exemple:

-cum ar fi chiar biserica catolică, forțată să închidă agenții de adopție în câteva state pentru că nu vrea să dea copii spre adopție cuplurilor homosexuale;

 • creștini care sunt dați afară din colegii pentru că se opun homosexualității;
 • terapeuți cărora li se ia dreptul de practică pentru că încearcă să ajute tineri să scape de atracția pentru persoane de același sex;
 • persoane “ex-gay” și terpaeuți pro-schimbare forțați să nu mai profeseze prin procese legale:
 • oameni concediați de la joburile lor doar pentru că se opun căsătoriilor persoanelor de același sex;
 • profesori forțați să afirme homosexualitatea;
 • organizații considerate ”anti-gay” forțate să renunțe la statutul de non-profit;
 • o propunere legislativă de a interzice creștinilor să lucreze în cadrul Guvernului pentru că au demonstrat că au ”prejudecăți” împotriva homosexualilor.

Și an de an exemplele se înmulțesc.

Mulți au crezut că mariajul între persoane de același sex va fi cea mai mare realizare a mișcării LGBT și că, după aceea, se vor liniști. Dar, apoi, concentrarea lor s-a mutat pe ”drepturile persoanelor transgender”. Time magazine numește problema ”Noua frontieră pentru drepturile civile din America”. Vicepreședintele Joe Biden proclamă discriminarea persoanelor transgender  “problema drepturilor civile din prezent”. Capac la toate, un copil de trei ani a fost pus să semneze un contract prin care promite că nu va folosi ”limbaj transfobic” la grădiniță!

Secretul acestei mișcări revoluționare care nu se încheie niciodată, în caz că nu ați realizat, este că are sprijinul extremei stângi. Dar nu fac asta pentru că iubesc homosexualii, bisexualii sau transexualii, ci pentru că partidele de stânga au găsit, în sfârșit, arma pe care o căutau. Cu ea pot ataca eficient, marginaliza, demonetiza și criminaliza cel mai mare inamic al lor: religia.

Într-adevăr, mișcarea LGBT de anarhie sexuală are potențialul unic de a corupe permanent instituția cheie a civilizației noastre: căsătoria – familia. În același timp, lovesc și în miezul ”sistemului nostru de operare”: valorile iudeo-creștine.

În mod ironic, este o problemă pe care aproape toată lumea se teme să o abordeze.

Ca și despre Voldemort, personajul negativ atât de temut din Harry Potter, ei ”nu au voie să-i rostească numele”. Aproape nimeni – nici democrații, nici republicanii, nici libertarienii, nici media, nici chiar majoritatea confesiunilor creștine nu îndrăznesc să vorbească despre asta. Într-adevăr, mulți au cedat presiunilor și și-au unit forțele cu dușmanul.

Gândiți-vă: cum ar putea să nu existe o legătură între glorificarea perversiunilor sexuale, redefinirea revoluționară a căsătoriei și a familiei, criminalizarea religiei care a servit ca fundație morală a SUA și nivelul epidemic la care au ajuns stresul, anxietatea, depresia, adicțiile și suicidul în întreaga națiune?

Nu ar fi timpul să privim realitatea față în față și să înlăturăm iluziile care ne distrug poporul? Nu putem să înțelegem că, după mii de ani de istorie a umanității, este o idee proastă să lăsăm câțiva judecători în robe negre să redefinească în mod radical instituția fundamentală a rasei umane – căsătoria?

Și nu este nebunie să ne gândim că putem transforma un bărbat într-o femeie cu ajutorul chirurgiei și al injecțiilor cu hormoni, când fiecare celulă din corpul său este codificată permanent cu Y, cromozonul care determină sexul masculin? Psihiatrul Paul R. McHugh afirmă că este imposibil din punct de vedere biologic să schimbi sexul cu care te-ai născut și că persoanele care promovează ”schimbarea de sex pe cale chirurgicală” promovează boala mintală.

Noi, americanii avem nevoie disperată de introspecție, de trezire și de o schimbare radicală a direcției. Poate mai mult decât oricând, avem nevoie să ne privim onest, fără compromis, în oglindă.

Dar pe cine vom surprinde că ne privește înapoi?

Vom vedea, ca fata anorexică, o ”grasă dezgustătoare” sau ca bărbatul transgender care vede reflexia unei femei, continuând să ne scufundăm într-o lume a fanteziei, în care emoții incerte ne îndepărtează de realitate? Vom continua să îmbrățișăm o minunată lume nouă în care domnește anarhia sexuală, una care nu are nicio legătură cu știința, credința, rațiunea și lecțiile sociale pe care le-am primit de-a lungul timpului și care ne conduce către haos?

Sau vom fi în cele din urmă capabili să trecem peste iluziile generate de propagandă și de presiune? Vom fi capabili să ne eliberăm și să ne vedem adevăratul sine din nou? – acela de făpturi unice binecuvântate de Dumnezeu și care, în generațiile trecute s-au bazat pe virtuțile ”religiei și ale moralității”, așa cum ne-a sfătuit George Washington? De dragul copiilor noștri, haideți să sperăm că națiunea noastră își poate recăpăta starea binecuvântată.

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea 1: De ce te-ar minți creierul? Amputarea unui organ sexual – noua normalitate?

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 2-a : A fi transexual era cândva o tulburare mintală

Citește și Opinie: Ce este în spatele isteriei transgender? Partea a 3-a: Revendicarea realității și sănătății mintale

Citește și În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button