Ontario, Canada: Statul va prelua copilul de la părinţi sau tutori dacă aceştia se opun tendinţelor homosexuale ale copilului sau faptului că el se identifică cu alt gen decât sexul biologic

danbo-2006935_640

Teoria genului, care spune că identitatea de gen a unei persoane nu coincide neapărat cu sexul biologic al acesteia, face ravagii în politicile publice de peste ocean. În SUA, restaurante, locuri publice şi chiar şcoli (acestea din urmă la îndemnul insistent al Administraţiei Obama) au introdus regula ca la toaleta femeilor, respectiv a bărbaţilor, să aibă acces şi persoane de sex opus care se consideră în mintea lor ca având de fapt sexul scris pe uşă. Unele clinici americane oferă acum tratament hormonal pentru adolescenţii care declară că vor să se pregătească pentru operaţia de schimbare de sex, un astfel de copil fiind prezentat la începutul anului pe coperta revistei National Geographic.

Website-ul canadian de ştiri pro-viaţă şi pro-familie LifeSiteNews.com informa la începutul lunii iunie că provincia canadiană Ontario a adoptat de curând o lege care menţionează că statul apără „interesele copilului” asigurându-i acestuia libertatea de a-şi manifesta după propria dorinţă „identitatea de gen” şi „orientarea sexuală” în sânul familiei. Adică părinţii nu ar mai trebui să-şi corecteze băieţelul dacă acesta vrea să fie fetiţă şi se poartă ca o fetiţă, cerând, de exemplu, să fie îmbrăcat în rochiţă. La fel, părinţii nu pot insista ca un adolescent să facă terapie când acesta se declară atras de băieţi.

Dacă până acum legislaţia în domeniul familiei din Ontario menţiona că părinţii au dreptul să-şi crească copiii în conformitate cu propriile vederi religioase şi aducative, noua lege pune accentul pe respectarea preferinţelor copilului în ceea ce priveşte crezul de viaţă şi religia. Ministrul pentru Copii şi Servicii Familiale Michael Coteau, iniţiatorul legii, a declarat că aceasta va permite preluarea de către stat a unui copil dacă mediul în care este crescut de familie este „abuziv”:

Dacă un copil se identifică într-un fel, dar îngrijitorul lui se opune şi îl îndrumă să fie altfel, aş considera aceasta drept o formă de abuz.

Dacă este abuz şi se încadrează în definiţia acestuia, copilul poate fi prelaut din mediul respectiv şi plasat în custodie protejată, pentru eliminarea abuzului.

Pe lângă aspectul legat de relaţia cu părinţii biologici, legea nu va mai permite nici plasamentul copiilor orfani în familii creştine sau care se opun teoriei genului şi ideologiei pro-homosexualitate.

Organizaţia pro-familie Real Women of Canada a protestat public la adresa guvernului local condus de premierul Kathleen O’Day Wynne, care este o lesbiană declarată:

Legea 89 reafirmă credinţa d-rei Wynne că copiii aparţin statului şi nu părinţilor lor. În mandatul ei, a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a despărţi copiii de familia lor naturală.

În realitate, în procesul de creştere, mulţi copii se împotrivesc sfaturilor primite de la părinţi. Rezultatul este desigur un posibil disconfort mental şi emoţional atunci când părinţii insistă ca ei să facă ce li se spune. Acum, noua lege permite ca acest tip de conflict părinte-copil să ducă la preluarea copilului din căminul părintesc.

Premierul din Ontario, Kathleen Wynne, le este binecunoscută părinţilor după ce, în urmă cu doi ani, a introdus în şcolile publice un program agresiv de educaţie sexuală prin care, la clasa întâi copiii sunt învăţaţi ce înseamnă relaţiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, în clasa a şasea li se vorbeşte despre masturbare, iar într-a şaptea despre sexul oral şi anal. Elevii de clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual”, iar în loc de două sexe biologice programa ajunge să le spună că de fapt ar exista vreo şase „genuri”.

 

No comments yet.

Lasă un răspuns