O nouă ştire care îl implică pe Charlie Sheen readuce în atenţie acuzaţiile că la Hollywood pedofilia este tolerată şi protejată

Foto: Getty Images

 

Actorul Dominick Brascia a declarat recent pentru The National Enquirer că superstarul Charlie Sheen l-ar fi abuzat sexual pe fostul actor Corey Haim. La vremea respectivă, Sheen (foto sus, stânga) avea 19 ani, iar Haim 13 (foto sus, dreapta, în 1990). Cel din urmă nu mai este în viaţă. În 2010, la 38 de ani, Haim a decedat – în mod oficial de pneumonie, dar unele publicaţii de scandal scriu că de la o supradoză de droguri.

În 2016, actorul şi cântăreţul Corey Feldman, dezvăluise, citat de The Hollywood Reporter, că Haim era abuzat sexual încă de la vârsta de 11 ani: „El a fost supus mai multor abuzuri decât mine. Eu am fost molestat și au fost implicate mai multe persoane, dar Corey a fost violat, eu nu am trecut prin asta. A fost violat la vârsta de 11 ani. Fiul meu are 11 ani acum și nici nu-mi pot imagina ce aș face dacă i s-ar întâmpla așa ceva. L-ar distruge…”

Feldman, fost coleg de platou şi prieten cu Corey Haim, a mai declarat că abuzatorii erau persoane din industria filmului care se protejau reciproc şi traficau între ei minorii abuzaţi: „Toți erau prieteni. Puteți să întrebați pe oricine din grupul nostru de copii de atunci. Ne trimiteau de la unul la altul”. El consideră că din această cauză prietenul său a luat calea abuzului de droguri şi a dependenţei de sex. A mai mărturisit şi că el însuşi a avut nevoie de multă terapie pentru a duce o viaţă relativ echilibrată.

În 2011, actriţa Alison Arngrim, din serialul „Căsuţa din prerie”, a confirmat pentru Fox News că toată lumea ştia în anii 1980 că cei doi prieteni pe nume Corey, respectiv Haim şi Feldman, pe atunci minori, erau pasaţi de la unul la altul pentru a fi abuzaţi sexual.

Feldman a lansat de curând un apel pentru a strânge fonduri care să-i asigure protecţie juridică, dar şi protecţie personală, deoarece susţine că ar fi fost ameninţat cu moartea.

Mama lui Corey Haim a negat cele spuse de Feldman. Însă un detectiv de la Poliţia din Los Angeles a confirmat pentru The Hollywood Reporter că există o anchetă deschisă referitor la acuzaţiile aduse de Feldman despre cercurile de pedofili de la Hollywood.

Feldman speră să poată strânge banii necesari pentru a realiza un film artistic bazat pe fapte reale despre tot ceea ce i s-a întâmplat.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.